Δευτέρα 28 Μαΐου 2012

Βρώμισε... η μακαρίτισσα στου Ζωγράφου




Στην εξαιρετική διαδικτυακή σελίδα zografou.net είδαμε το παραπάνω βίντεο τραβηγμένο από την κυρία Μαρία Παππά στην οδό Δραχμής (ναι υπάρχει δρόμος αφιερωμένος στη μακαρίτισσα!) του Δήμου Ζωγράφου.Οπως θα δείτε θα πρέπει να έχουν περάσει μήνες που δεν πάτησε οδοκαθαριστής στο συγκεκριμένο σημείο.
Ο δρόμος βρίσκεται πίσω από το Δημοτικό γήπεδο Ζωγράφου κι έχει μεγάλη κίνηση τροχοφόρων αλλά και πεζών,κυρίως μαθητών,μιας κι είναι διέξοδος από την πόλη προς την οδό Κοκκινοπούλου που βγάζει απ' ευθείας στην Κατεχάκη.
Το αφιερώνουμε στο φίλο Αντιδήμαρχο καθαριότητας Γιώργο Γρίβα,που πιστεύουμε ότι θα μεριμνήσει άμεσα,αν και δεν είναι το μοναδικό σημείο της πόλης που βρωμάει.
Δεν ξέρουμε τι φταίει αλλά το τελευταίο διάστημα πολλοί κάδοι απορριμάτων σε διαφορετικά σημεία της πόλης ξεχειλίζουν από σκουπίδια.
Και για να είμαστε δίκαιοι πρέπει να ομολογήσουμε πως φταίμε και μεις οι δημότες που δεν νοιαζόμαστε για το περιβάλλον στο οποίο ζούμε,ιδιαίτερα δε όσοι βγάζουν βόλτα τα κατοικίδιά τους και δεν μεριμνούν για τα δέοντα!Το πεζοδρόμιο πχ της Ηρώων Πολυτεχνείου,έξω από την Πολυτεχνειούπολη,δεν περπατιέται από τις ακαθαρσίες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom