Πέμπτη 31 Μαΐου 2012

Πόσο διεστραμμένοι μπορεί να είναι αυτοί που δηλητηριάζουν τα ζώα μέσα κι έξω από τη Βίλα Ζωγράφου;


Οπως διαβάζουμε στο zografou.net το τελευταίο χρονικό διάστημα κάποιοι ασυνείδητοι και πιθανότατα διεστραμμένοι έχουν βάλει σκοπό της ζωής τους να εξοντώσουν τα ζώα που κινούνται μέσα και έξω από τη Βίλα Ζωγράφου,ακόμα και στην πλατεία πίσω από το Δημαρχείο Ζωγράφου.
Ειλικρινά αδυνατούμε να καταλάβουμε την ψυχοσύνθεση αυτών των ανθρώπων!
Από που μπορεί να πηγάζει τόσο μίσος για τα αθώα ζωντανά του Θεού;
Σε τι αλήθεια τους ενοχλούν τα ζώα;
Ο αγαπητός Θανάσης απευθύνεται στους δολοφόνους υπενθυμίζοντάς τους το νόμο που προστατεύει τα ζώα,όμως πιστεύουμε πως είναι καθαρά θέμα παιδείας και ενστίκτων.Κανένας νόμος δεν απέτρεψε  ποτέ εγκληματικές ενέργειες,απλά τιμωρεί την πράξη κατόπιν εορτής.Ο νομικός πολιτισμός μας βέβαια απαγορεύει την αυτοδικία αλλά ένα χεράκι ξύλο ίσως να ήταν πιο αποτελεσματικό,άλλωστε το ξύλο βγήκε από τον παράδεισο λέει ο λαός μας!
Ζείδωρον

Στις 21 Μαϊου επί της οδού Αναστασάκη απέναντι απο το Δημαρχείο Ζωγράφου κάποιος/α αποφάσισε να δηλητηριάσει τις γάτες της περιοχής.

Θα ήθελα να του θυμίσω οτι τα ζώα προστατεύονται από τον νόμο.

Αυτό ας το σκεφτούν καλά οι επίδοξοι δηλητηριαστές, την επόμενη φορά που θα αποφασίσουν να προβούν σε δολοφονία αθώων ζώων.

Γιατί περί δολοφονίας πρόκειται. Το απαράδεκτο φαινόμενο της «φόλας», απομεινάρι μιας απαράδεκτης και ανήθικης πρακτικής εξόντωσης ζώων, είναι προνόμιο της χώρας μας και θα έπρεπε η κοινωνία μας να ντρέπεται γι αυτό.

Είναι άλλωστε γνωστός ο διασυρμός της Ελλάδας στο εξωτερικό, όσον αφορά την απαράδεκτη μεταχείριση των ζώων και το πολύ χαμηλό επίπεδο ζωοφιλίας.

Ακόμα και όσοι τυχόν δεν συμπαθείτε τα ζώα σκεφτείτε οτι αυτός/'η που δηλητηρίασε τις γάτες πόσο σοβαρά ψυχικά διαταραγμένος/η είναι και τι κίνδυνο αποτελεί που κυκλοφορεί ανάμεσα μας. Είναι μόνο θέμα χρόνου και ευκαιρίας ώστε αυτή η κακία να στραφεί εναντίον ανθρώπων.Μην έχετε καμία αμφιβολία.

Θέλω όμως να ξέρει ο δηλητηριαστής οτι εκτός απο τον νόμο υπάρχουν και οι φιλόζωοι. Σε καμία περίπτωση δεν πρόκειται να το αφήσουμε έτσι αυτό.

Θα σε ψάξουμε , θα σε βρούμε και θα το πληρώσεις. Στο υπόσχομαι προσωπικά και τουλάχιστον εγώ τολμώ να το υπογράψω. Εσύ; Μέσα στις νυχτιές της ψυχής σου και των δρόμων θα κινείσαι για να κρύβεσαι πάντα.

Θανάσης Δαβαλάς

Το κακό συνεχίζεται κι ο φίλος Θανάσης επανέρχεται:

Για όσους πέταξαν φόλες και σκότωσαν τα σκυλιά και τις γάτες στη Βίλλα Ζωγράφου και στην διπλανή πλατεία Σωτηρίου Ζωγράφου.

Να είστε σίγουροι οτι δεν θα σταματήσουμε να σας ψάχνουμε μέχρι να σας βρούμε.
zografou.net

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom