Κυριακή 27 Μαΐου 2012

Το ΓΕΑ εξέδωσε ανακοίνωση για την αυτοκτονία του παιδόφιλου αξιωματικού χωρίς να λέει λέξη για την ταμπακέρα


Ως γνωστόν χτες αυτοκτόνησε μέσα στο κελί της Αερονομίας,όπου εκρατείτο,ο υπαξιωματικός της Πολεμικής Αεροπορίας που κατηγορούνταν για ασέλγεια σε βάρος ανηλίκων και κατοχή υλικού παιδικής πορνογραφίας.Το ΓΕΑ εξέδωσε μια λιτή ανακοίνωση στην οποία αναφέρει απλά το γεγονός της αυτοκτονίας και δεν λέει το παραμικρό για την ταμπακέρα που προκάλεσε σοκ στο Πεντάγωνο.
Και  το να μην κάνει λόγο για τις κατηγορίες είναι κατανοητό ως ένα σημείο για το κύρος και την αξιοπρέπεια του σώματος της Αεροπορίας,που έτσι κι αλλιώς δεν έχει να κάνει με τις ανώμαλες πράξεις ενός μέλους της,τα κορδόνια όμως ή όποιο άλλο μέσο χρησιμοποίησε ο αυτόχειρας για να βάλει τέλος στη ζωή του πως βρέθηκαν στο κελί;

Διαβάστε την ανακοίνωση του Γενικού Επιτελείου Αεροπορίας
"Το Σάββατο, 26 Μαΐου 2012 και ώρα 07:30, ο 34χρονος κρατούμενος στην Αερονομία, Ανθυπασπιστής Κ.Μ. βρέθηκε απαγχονισμένος, εντός του χώρου κράτησης.
Στο σημείο κλήθηκε και προσήλθε συνεργείο της Ελληνικής Αστυνομίας, για την εξερεύνηση του χώρου.
Ενημερώθηκε άμεσα ο αρμόδιος Εισαγγελέας και θα ακολουθήσουν οι προβλεπόμενες ενέργειες προκειμένου να εξακριβωθούν οι ακριβείς συνθήκες του συμβάντος.

Αντισμήναρχος (Ι) Κωνσταντίνος Γράψας
Εκπρόσωπος Τύπου ΓΕΑ"

Ας δούμε στην είδηση περί τίνος πρόκειται:
Τέλος στη ζωή του μέσα στα κρατητήρια της Αερονομίας έβαλε ο 34χρονος ανθυπασπιστής της Πολεμικής Αεροπορίας, στον υπολογιστή του οποίου βρέθηκαν περί τα 450 ονόματα ανήλικων αγοριών.

Ο παιδεραστής κρεμάστηκε με τα κορδόνια του το πρωί του Σαββάτου, ενώ βρισκόταν στα κρατητήρια της Αερονομίας και επρόκειτο να οδηγηθεί στον ανακριτή το πρωί της Δευτέρας.

Ο 34χρονος ανθυπασπιστής της Πολεμικής Αεροπορίας συνελήφθη από τους αστυνομικούς της Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος την περασμένη Τετάρτη, με την κατηγορία της ασέλγειας εις βάρος ενός 16χρονου μαθητή Λυκείου.

Η έρευνα της αστυνομίας έφερε στο φως ανατριχιαστικά στοιχεία για τη δράση του παιδόφιλου αξιωματικού.

Ο 34χρονος αυτόχειρας είχε αρχείο στον ηλεκτρονικό του υπολογιστή με τα ονόματα περίπου 450 αγοριών ηλικίας από 14 έως 20 ετών, τα οποία είχε καταχωρήσει σε κατηγορίες, ανάλογα με την εμφάνιση και τις ερωτικές τους επιδόσεις!

Ο ανακριτής, σε συνεργασία με την Αστυνομία και την Αερονομία, εξετάζουν τα αγόρια, τα ονόματα των οποίων βρέθηκαν στον «κατάλογο» της φρίκης, για να διαπιστώσουν εάν έχουν πέσει θύματα ασέλγειας ή βιασμού από τον ανθυπασπιστή της Πολεμικής Αεροπορίας.

Ο παιδόφιλος σε αρκετές περιπτώσεις βιντεοσκοπούσε τις ασέλγειες εις βάρος των θυμάτων του, ενώ οι αστυνομικοί ανακάλυψαν στο σπίτι του και μεγάλο αριθμό ηλεκτρονικών αρχείων παιδικής πορνογραφίας, τα οποία είχε αποθηκεύσει στον ηλεκτρονικό του υπολογιστή.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom