Τετάρτη 30 Μαΐου 2012

Η Αυτοκτονία της ημέρας! 60χρονος πατέρας κρεμάστηκε σε πάρκο στη Νίκαια

Οπως πάμε (δύο αυτοκτονίες για την ώρα σήμερα) κι όσο οι πολιτικοί μας κωφεύουν,ασχολούμενοι με το πως θα τρομοκρατήσουν τον κόσμο για να του πάρουν την ψήφο, θα πρέπει να καθιερωθεί επίσημο δελτίο αυτοκτονιών!
Φτάσαμε στο σημείο να έχουμε κάθε μέρα από μία έως τρεις αυτοκτονίες.
Αυτά βέβαια οι οικονομολόγοι της Εθνικής Τράπεζας,που συνέταξαν την έκθεση-"προκήρυξη" δεν τα μαθαίνουν κι αν τα μαθαίνουν δεν τους νοιάζει γιατί πρόκειται για ανθρώπους κι όχι για χρήμα!
Ζείδωρον

- Πατέρας δύο παιδιών, άνθρωπος του μεροκάματου
- Στο πλάι του βρέθηκαν τα εργαλεία και η φόρμα της δουλειάς
- Δυσκολευόταν να βρει μεροκάματο λένε όσοι τον γνώριζαν


Ένα ακόμη τραγικό περιστατικό που έρχεται να προστεθεί σε τόσα άλλα. “Δυο βήματα” από το σπίτι του στο πάρκο του Αγίου Φίλιππα στη Νίκαια επέλεξε να δώσει τέλος στη ζωή του ο άτυχος άνδρας.

Πατέρας δύο παιδιών, μεροκαματιάρης. Δύσκολα έβρισκε μεροκάματο σε επισκευές πλοίων ή σε οικοδομές.


Χθες οι γείτονες τον είδαν να στέκεται μόνος σε ένα παγκάκι. Κανείς δεν μπόρεσε, λένε, να φανταστεί πως είχε φτάσει σε αυτό το σημείο απελπισίας.

Σήμερα όπως κάθε μέρα ο 60χρονος πήρε τα εργαλεία του, τη φόρμα του και έμοιαζε να ξεκινάει για το μεροκάματο.

Δυστυχώς αποδείχθηκε πως είχε πάρει τη μοιραία απόφαση.

Πέντε λεπτά μετά τις επτά το πρωί οι περαστικοί από το πάρκο αντίκρισαν το τραγικό θέαμα. Ενημέρωσαν την αστυνομία αλλά και ασθενοφόρο όμως ήταν ήδη αργά.

Οι διασώστες απλά διαπίστωσαν το θάνατό του. Εντόπισαν πάνω του ένα σημείωμα με το οποίο φαίνεται εξηγεί τους λόγους που τον οδήγησαν σε αυτή την πράξη.
newsit

Κι άλλη αυτοκτονία στο Ηράκλειο
Πανικός τα μεσάνυχτα σε γειτονιά της πόλης - Ο 40χρονος βγήκε στην ταράτσα και φώναζε πως...
ήρθε η ώρα να βάλει τέλος στη ζωή του. Σύμφωνα με το cretalive.gr, ο άνδρας ''κάρφωσε'' ένα μαχαίρι στο λαιμό του και έκοψε την καρωτίδα του! Η σύζυγός του κάλεσε την αστυνομία, που βρήκε τον άνδρα σε μια λίμνη αίματος. Ο ίδιος, ωστόσο, είχε επαφή με το περιβάλλον όταν τον παρέλαβε το ασθενοφόρο, που τον μετέφερε στο ΠΑΓΝΗ όπου νοσηλεύεται εκτός κινδύνου.

Ο άνδρας είναι γνώριμος των διωκτικών αρχών του Ηρακλείου, καθώς πριν από περίπου έξι χρόνια είχε συλληφθεί με μεγάλη ποσότητα κοκαΐνης, ωστόσο το τελευταίο διάστημα προσπαθούσε να ξεφύγει από τα ναρκωτικά.

Η απόπειρα αυτοκτονίας ήταν αποτέλεσμα είτε της κακής ψυχολογικής του κατάστασης, είτε παραισθήσεων που είχε το τελευταίο διάστημα, καθώς έλεγε στη σύζυγό του ότι τον καταδιώκουν..

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom