Πέμπτη 24 Μαΐου 2012

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ:Καταστηματάρχης βούτηξε στο κενό από το γραφείο του Δημάρχου στην Κάτω Αχαγιά


Απίστευτο το περιστατικό που συνέβη μέσα στο γραφείο του Δημάρχου Ανδρέα Παναγιωτόπουλου στην Κάτω Αχαϊα.
Ξαφνικά ένας γνωστός καταστηματάρχης της περιοχής “εισέβαλε” μαζί με τη σύζυγό του στο γραφείο του Δημάρχου σε έξαλλη κατάσταση. Ο 45χρονος άνδρας είναι ιδιοκτήτης ταβέρνας στην περιοχή Λακόπετρα και έχει διαφορές με τον ιδιοκτήτη καντίνας που βρίσκεται δίπλα στο μαγαζί του.

Ζητούσε επίμονα από τον Δήμαρχο να αφαιρέσει την άδεια της καντίνας γιατί κάνει κακό στη δουλειά του.


Όταν ο Δήμαρχος του εξήγησε πως αυτό δεν είναι δυνατό καθώς η καντίνα διαθέτει νόμιμη άδεια ο άνδρας εκτός εαυτού άρχισε να απειλεί πως θα αυτοκτονήσει.

Ο Δήμαρχος κάλεσε συνεργάτες του και τον εκπρόσωπο της αντιπολίτευσης σε μια προσπάθεια να τον ηρεμήσουν ωστόσο ο άνδρας πριν προλάβει κανείς να αντιδράσει άνοιξε την πόρτα και έπεσε στο κενό.

Ήταν ωστόσο τυχερός. Το γραφείο του Δημάρχου βρίσκεται στο υπερυψωμένο ισόγειο του Δημαρχείου ενώ ακριβώς από κάτω υπάρχουν φυτά που ανέκοψαν την πτώση του άνδρα.

Οπως δηλωσε στο Newsit o δήμαρχος Δυμαίων, Ανδρέας Παναγιωτόπουλος "ξαφνικά όρμηξαν στο γραφείο ο κύριος Σταματοπουλος και η γυναίκα του με απόγνωση. Κρατούσαν στα χέρια τους λογαριασμούς και φώναζαν να έρθουν τα κανάλια και η αστυνομία γιατί αλλιώς ο άνδρας έλεγε πως θα αυτοκτονήσει. Προσπαθήσαμε να τον ηρεμήσουμε αλλά αυτός έλεγε "θα τα γυρίσω όλα αναποδα εδώ μέσα". Ξαφνικά εκεί που κουβεντιάζαμε και ενώ η γυναίκα του είχε πάει να φωνάξει την αστυνομία εκείνος όρμηξε, άνοιξε την πόρτα και πηδηξε από τα κάγκελα. Ευτυχώς το γραφείο μου ειναι σε ισόγειο αλλά υπάρχουν πρανές 2 με 3 μέτρα από κάτω και έτσι αποφεύχθηκαν τα χειρότερα. Εγώ κατέβηκα αμέσως κάτω γιατί είμαι και καρδιολόγος και ήταν σε σταθερή κατάσταση".

Ευτυχώς ο άνδρας από την πτώση δεν είχε τραυματιστεί πολύ σοβαρά και έτσι τα χειρότερα αποφεύχθηκαν.

Ένα ασθενοφόρο μετέφερε τον άνδρα στο κέντρο υγείας της περιοχής, ωστόσο κρίθηκε αναγκαίο να μεταφερθεί λίγη ώρα μετά στο νοσοκομείο της Πάτρας όπου σύμφωνα με πληροφορίες νοσηλεύεται εκτός κινδύνου.
newsit

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom