Τετάρτη 23 Μαΐου 2012

ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΩΡΑ:Αιματηρή ληστεία στην Ηλιούπολη-Καταδίωξη και πυροβολισμοί


“Σκορπισμένα” ευρώ βρέθηκαν έξω από ξενοδοχείο στην Καστέλα
- Πυροβόλησαν ταξιτζή στο πόδι οι δράστες που άρπαξαν τρία αυτοκίνητα από πολίτες
- Ανταλλαγή πυροβολισμών με άνδρες της ΔΙΑΣ


Ένα απίστευτο σκηνικό τρόμου έχει στηθεί στα νότια προάστια της Αθήνας. Όλα ξεκίνησαν στις έντεκα όταν οι δύο δράστες που εισέβαλαν με πιστόλι και καλάσνικοφ στο υποκατάστημα της Εθνικής στην πλατεία Κανάρια στην Ηλιούπολη και αφού άρπαξαν τα χρήματα προσπάθησαν να διαφύγουν.



Οι επικίνδυνοι ληστές προσπάθησαν αρχικά να διαφύγουν με μηχανή, ωστόσο φαίνεται ότι τους “πρόδωσε” καθώς δεν έπαιρνε μπροστά και έτσι αποφάσισαν να αρπάξουν αυτοκίνητο από κάποιον πολίτη.
Στο δρόμο τους βρέθηκε μια γυναίκα με ένα ασημί αυτοκίνητο. Με τα όπλα στα χέρια απέιλησαν τη γυναίκα
την ανάγκασαν να κατέβει από το αυτοκίνητό της και συνέχισαν με αυτό.


Λίγο πιο μακρυά όμως η ομάδα ΔΙΑΣ τους εντόπισε και πάλι. Οι δράστες αυτή τη φορά δεν δίστασαν να βγάλουν τα όπλα και να πυροβολήσουν τους αστυνομικούς, ευτυχώς χωρίς να βρουν στόχο.

Στο ύψος της Αμφιθέας οι ληστές για να κρύψουν τα ίχνη τους αποφάσισαν να αλλάξουν και πάλι αμάξι. 

Αυτή τη φορά επέλεξαν ένα ταξί. Ο άτυχος οδηγός προσπάθησε να αντιδράσει και τότε ο ένας από τους ληστές τον πυροβόλησε στο πόδι ρίχνοντάς τον αιμόφυρτο στο δρόμο.

Άπραξαν το ταξί και άρχισαν να κινούνται στην παραλιακή προς Πειραιά. 

Στο ύψος του ΣΕΦ οι δράστες ακινητοποίησαν ακόμη ένα ταξί. Με την απειλή των όπλων ανάγκασαν τον οδηγό να κατέβει και άρπαξαν το όχημα.

Τελευταίες πληροφορίες αναφέρουν ότι το ταξί που άρπαξαν οι δράστες στο ΣΕΦ βρέθηκε εγκαταλελειμμένο κοντά σε γνωστό ξενοδοχείο στην περιοχή της Καστέλας.


Οι αστυνομικοί εντόπισαν μάλιστα και χαρτονομίσματα στο δρόμο κοντά στο ξενοδοχείο και έτσι εστιάζουν στο χώρο τις έρευνες.
newsit

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom