Κυριακή 6 Μαΐου 2012

ΤΑ ΝΕΑ Πάρου-Αντιπάρου


ΠΛΗΡΗΣ ΑΔΙΑΦΟΡΙΑ ΣΤΟ ΤΟΠΙΚΟ ΠΑΡΟΙΚΙΑΣ
Δεν πατάν το πόδι τους

«Και βέβαια η κατρακύλα που έχει πάρει τα τελευταία χρόνια η Παροικιά, μόνο τυχαία δεν μπορεί να είναι».

Η Πάρος «λάμπει» στο Νέο Μουσείο της Ακρόπολης!
«Ανεβαίνοντας τη Διονυσίου Αρεοπαγίτου ο Παριανός επισκέπτης του φημισμένου Μουσείου της Ακρόπολης, δεν μπορεί να υποψιαστεί την έκπληξη και τη συγκίνηση που τον περιμένει».

ΠΕΤΡΟΣ ΓΟΥΛΙΑΣ ΥΠ. ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΚΥΚΛΑΔΩΝ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ
«Η ζωή έγινε δύσκολη για όλους μας. Όσοι από εμάς παρακολουθούσαμε την τρέχουσα πολιτική επικαιρότητα μέχρι σήμερα μόνο από τα δελτία ειδήσεων το βράδυ, αποδείχθηκε ότι κάναμε λάθος. Δώσαμε «λευκή επιταγή» σε ανθρώπους που έγιναν πολιτικοί και στη συνέχεια μας ξέχασαν ή ακόμα και μας εξέθεσαν στον κίνδυνο της φτώχειας, της ανεργίας, της έλλειψης έργων υποδομής, σχολείων, Κέντρων Υγείας».

Ψίθυροι... των εκλογών
«Λοιπόν, για να κατανοήσετε τώρα κάποια πράγματα. Ο Αντώνης Κομανέτσι - Σαμαράς διέγραψε την Ντόρα και την ομάδα της επειδή ψήφισαν το πρώτο μνημόνιο. Στη συνέχεια διέγραψε άλλους βουλευτές του επειδή δεν ψήφισαν το δεύτερο μνημόνιο. (Έχει πλάκα τώρα να μην καταλάβετε την τίμια και αταλάντευτη στάση του Αντώνη Κομανέτσι - Σαμαρά)».

Στις κάλπες με σύνεση και θυμικό για την Πάρο | Του Δ.Μ.Μ.
«Ο Παριανός/ή είδε όλα αυτό το διάστημα το εισόδημά του να μειώνεται ελέω πολιτικών που ψήφισαν και οι βουλευτές του Νομού Κυκλάδων. Είδε ακόμα, ότι για μία απλή εξέταση πρέπει να μεταβεί στην Αθήνα. Είδε, είδε, είδε».

Ο λαός θα επιβάλλει το δικό του μνημόνιο! | Του Χαρ. Μαλινδρέτου
«Η χώρα μας - ή καλύτερα οι πολιτικοί μας - ψήφησαν και υπέγραψαν μνημόνια κι εφαρμοστικούς νόμους την τελευταία διετία. Πολλά από αυτά σίγουρα μας βρίσκουν εντελώς αντίθετους. Όμως για να σκεφτούμε καλύτερα».

Απάντηση Χαμηλοθώρη για την κοπή του δένδρου στην πλ. Νάουσας
«Ποιοι και για ποιο λόγο διαδίδουν ψέματα στο facebook; Έχουν κάποιο συμφέρον από αυτό και την ανυπόστατη επίθεση στην επιχειρηματική μου δραστηριότητα; Μάλλον ναι!».

Εκλογικά κέντρα
«Ανακοινώθηκαν από την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου τα εκλογικά κέντρα για τις βουλευτικές εκλογές της 6/5/2012».

Η Γιορτή του μικρού ποδοσφαιριστή. Ποδοσφαιρικό υπερθέαμα στην Πάρο
«Ο ΑΜΕΣ Νηρέας διοργανώνει από 22 έως 25 Ιουνίου το 7ο Πανκυκλαδικό τουρνουά ακαδημιών ποδοσφαίρου στην Πάρο».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom