Πέμπτη 10 Μαΐου 2012

ΟΧΙ ΑΛΛΟ ΘΡΑΣΟΣ... ΟΧΙ ΑΛΛΗ ΔΕΙΛΙΑ!!!


Σε προηγούμενη ανάρτηση,στο http://anexartitosima.wordpress.com, έγιναν κάποιες χαιρέκακες ερωτήσεις-παρατηρήσεις, με αφορμή την καταψήφιση απ’ τους πολίτες προβεβλημένων στελεχών, υπουργών και βουλευτών, του ΠΑΣΟΚ και της Ν.Δ. Ωστόσο, οι εξελίξεις στο πολιτικό προσκήνιο, αυτές τις δύο ημέρες των διερευνητικών εντολών, με τις απόψεις, το ύφος και την τακτική των στελεχών του ΠΑΣΟΚ, κυρίως, και της Ν.Δ., που βγαίνουν στο «γυαλί»,....

προκαλούν όχι απλά χαιρεκακία, αλλά πραγματική οργή! Οι κύριοι αυτοί, και οι κυρίες, αντί σε κάθε τρεις λέξεις, που αρθρώνουν, η μια να είναι μονίμως και αδιαλείπτως η «συγγνώμη», αντί, το καλύτερο, να έχουν κρυφτεί στα πιο βαθιά λαγούμια, μιλάνε λες και δεν έχει συμβεί τίποτα, λες και δεν έγιναν εκλογές με τις οποίες αποδοκιμάστηκαν άγρια και σκληρά απ’ το λαό!
Συνεχίζουν, με ένα απίστευτο θράσος, να υποστηρίζουν ότι «κράτησαν όρθια τη χώρα», συνεχίζουν να κινδυνολογούν ασύστολα ότι, αν καταγγείλουμε τα Μνημόνια ΚΑΙ ΤΗΝ Δανειακή Σύμβαση, θα καταστραφούμε, συνεχίζουν να συκοφαντούν ανερυθρίαστα τον Ελληνικό λαό ότι δεν ζει με τον ιδρώτα του, αλλά με τα δανεικά της ΤΡΟΙΚΑ, του ΔΝΤ, της ΕΚΤ και των Βρυξελών!
Και δεν βρέθηκε ούτε ένας απ’ τους συνομιλητές τους, απ’ τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ και του ΚΚΕ, απ’ τους δημοσιογράφους έστω, να τους πει ότι το μαύρισμα που βλέπουν σε κάθε κοίταγμα στον καθρέφτη τους δεν είναι απ’ τον ήλιο, αλλά απ’ το φούμο των ψηφοφόρων, ότι οι σταγόνες που αισθάνονται στο πρόσωπό τους δεν είναι ξαφνική, επίμονη βροχή, αλλά το φτύσιμο του Ελληνικού λαού, ότι, τέλος πάντων, το σύνθημα που ακουγόταν στις πλατείες δυο χρόνια τώρα, «δεν σας θέλει ο λαός, το μνημόνιο και μπρος,ουστ!», έγινε πράξη με τις εκλογές, τους αφορά, πρέπει να το υλοποιήσουν, να εξαφανιστούν, να πάνε στις δουλειές τους, να μας αφήσουν ήσυχους, να δούμε τι μπορούμε να περισώσουμε!

ΘΑ ΒΡΕΘΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΤΟ ΠΕΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ Ή ΣΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΤΑΚΤΙΚΙΣΜΟΥ ΘΑ ΦΤΑΣΟΥΜΕ ΣΤΗ ΔΕΙΛΙΑ;

ΥΓ. Στον ΣΥΡΙΖΑ, μόνο τα στελέχη του Συνασπισμού βγαίνουν στο «γυαλί»; Οι άλλες συνιστώσες είναι μόνο για διευκρίνιση κάτω απ’ τον τίτλο του ψηφοδελτίου;
newspressagrinio

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom