Παρασκευή 18 Μαΐου 2012

Κι άλλη ένοπλη ληστεία στου Ζωγράφου,στα ΕΛΤΑ αυτή τη φορά

Αντρο ληστών ο χώρος της Πανεπιστημιούπολης;

Η περιοχή του Ζωγράφου φαίνεται να έχει γίνει στόχος συγκεκριμένης ομάδας κακοποιών,οι όποιοι δρουν ανενόχλητα κοντά ένα χρόνο τώρα!
Θα αναφέρουμε πρόχειρα τις τρεις ένοπλες ληστείες σε κοσμηματοπωλεία,την προχτεσινή επίσης ενοπλη ληστεία σε πιτσαρία και τις παλαιότερες στην Εφορία Ζωγράφου και σε ψιλικατζίδικο στον ίδιο δρόμο.
Περιττό να πούμε για τις καθημερινές κλοπές και διαρρήξεις,ακόμα και στο σπίτι του Δημάρχου Κώστα Καλλίρη!
Η χτεσινή ένοπλη ληστεία σημειώθηκε λίγο μετά τη μία το μεσημέρι στο κέντρο διανομής των ΕΛΤΑ στα Ανω Ιλίσια.Συγκεκριμένα στο κατάστημα επί των οδών Υφασίου 19 και Χατζή εισέβαλλαν τρεις ένοπλοι νεαρής ηλικίας,φορώντας βερμούδες και κουκούλες και αφού ακινητοποίησαν τους 7 υπαλλήλους έψαξαν για χρήματα.Δεν βρήκαν κι έτσι άρπαξαν τρεις τσάντες υπαλλήλων,χρήματα από τις τσέπες τους,κινητά τηλέφωνα και τα κλειδιά του αυτοκινήτου ενός όγδοου υπαλλήλου,που μπήκε εκείνη την ώρα ανυποψίαστος στο κατάστημα,με το οποίο και διέφυγαν.
Το αυτοκίνητο βρέθηκε από την Αστυνομία λίγο αργότερα από την άλλη πλευρά της Πανεπιστημιούπολης,στην Καισαριανή.
Ως συνήθως η αστυνομία εξαπέλυσε ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό των δραστών!
Ταπεινή μας άποψη και με δεδομένα την προχτεσινή ανεπιτυχή διάρρηξη του ΑΤΜ στη Φιλοσοφική σχολή αλλά και τη μόνιμη διαφυγή των δραστών μέσα από το χώρο της Πανεπιστημιούπολης,είναι πως κάποια ομάδα κακοποιών έχει άνδρο και ορμητήριό της το συγκεκριμένο δάσος.
Ας αφήσουν λοιπόν κατά μέρος τις τυπολατρείες κι ας στήσουν δόκανα εκεί που πρέπει!
Δεν μπορεί μια ολόκληρη πόλη του Ζωγράφου να παραμένει έρμαιο στις ορέξεις μιας χούφτας κακοποιών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom