Τετάρτη 9 Μαΐου 2012

Βρέθηκε σήμερα στην Κρήτη νεκρός ο δασολόγος Κώστας Πενταράκης που είχε εξαφανιστεί από το Μάρτη


Nεκρός εντοπίστηκε ο 50χρονος δασολόγος που είχε εξαφανιστεί από το Μάρτιο.
Η σορός του άτυχου άνδρα εντοπίστηκε μέσα στο αυτοκίνητό του, σε χαράδρα βάθους 100 περίπου μέτρων.

Με τον πιο δραματικό τρόπο κλείνει η υπόθεση αναζήτησης του 50χρονου δασολόγου Κώστα Πενταράκη, ο οποίος είχε εξαφανιστεί από τις 12 Μαρτίου του 2011.

Η σορός του άτυχου άνδρα εντοπίστηκε μέσα στο αυτοκίνητό του, σε χαράδρα βάθους περίπου 100 μέτρων στον δρόμο μεταξύ Μεσκλών και Ζούρβας.


Επί τόπου έσπευσε κλιμάκιο της ΕΛΑΣ, προκειμένου να διενεργήσει αυτοψία στον χώρο, ενώ στο σημείο μετέβη και ο ιατροδικαστής Σταμάτης Μπελιβάνης καθώς και κλιμάκιο της ΕΜΑΚ ανέλαβε την επιχείρση ανάσυρσης του άτυχου άνδρα.

Ο ιατροδικαστής Μπελιβάνης δήλωσε ότι "η διενέργεια νεκροψίας - νεκροτομής και οι απαραίτητες εξετάσεις ταυτοποίησης θα δείξουν αφενός αν το πτώμα είναι του δασολόγου και αφετέρου την αιτία του θανάτου".Ο κύριος Μπελιβάνης είπε ακόμα ότι η σορός που εντοπίστηκε στο αυτοκίνητο είναι σε ιδιαίτερα προχωρημένη σήψη και η διαδικασία της ταυτοποίησης του πτώματος θα είναι μια χρονοβόρα διαδικασία που ενδεχομένως θα ολοκληρωθεί αύριο το μεσημέρι.

Ο 50χρονος Κώστας Πενταράκης έφυγε από το σπίτι του το πρωί του Σαββάτου 12 Μαρτίου του 2011 , λέγοντας στη σύζυγό του πως θα πήγαινε μία βόλτα στην περιοχή των Ροδωπού. Ο 50χρονος έφυγε με το αυτοκίνητό του ενώ η εκπομπή του τελευταίου σήματος από το κινητό του τηλέφωνο έγινε στις 2,30 το μεσημέρι της ίδιας ημέρας μέσω της κεραίας κινητής τηλεφωνίας που βρίσκεται στα Πλακάλωνα Κισσάμου.

Διαβάστε εδώ τη σχετική ανάρτησή μας για την εξαφάνιση του Κώστα Πενταράκη,ο οποίος από τη θέση που κατείχε είχε εκφράσει τις διαφωνίες του για τον Νόμο Μπιρμπίλη για Επιτάχυνση των ΑΠΕ. Είχε εισηγηθεί αρνητικά για την κατασκευή του υβριδικού στο Αποπηγάδι Χανίων και είχε δηλώσει, σαν πολίτης, αντίθετος στο έργο. Είχε εισηγηθεί να κηρυχθεί η περιοχή προστατευόμενη. Επίσης είχε επισημάνει παρανομίες στις διανοίξεις δρόμων. Όλα αυτά, πρόσφατα. Το 2005 είχε αντιδράσει σε παράνομο νταμάρι στην περιοχή.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom