Τετάρτη 23 Μαΐου 2012

Στιγμιότυπα από την παρουσίαση του βιβλίου της Ρίκης Ματαλλιωτάκη,"Στον κόκκινο παράδεισο της αγάπης"


Πραγματοποιήθηκε χτες το βράδυ με επιτυχία η παρουσίαση του ένατου βιβλίου της Ρίκης Ματαλλιωτάκη,"Στον κόκκινο παράδεισο της αγάπης",στο Books and Booze,στην Αθήνα.

Πλήθος φίλων του βιβλίου και της συγγραφέως κατέκλυσαν το χώρο,όπου η οικοδέσποινα-συγγραφέας υποδέχτηκε τους φίλους της συγκινημένη με μια ζεστή αγκαλιά αλλά και με πλούσια εδέσματα και ποτά και επί πλέον ζωντανή μουσική με τους Ροδούλα Σέρδαρη και  Γιάννη Παπαϊωάνου!

Στην όμορφη εκδήλωση είχαμε την τιμή και τη χαρά όχι μόνο να παρευρεθούμε αλλά και να γνωρίσουμε από κοντά καλούς διαδικτυακούς φίλους καθότι και blogger η Ρίκη.Ηταν εκεί μεταξύ των άλλων ο γνωστός γιατρός και εκ των παρουσιαστών του βιβλίου Δημήτρης Αντωνίου,η λατρεμένη μας Γιαγιά Αντιγόνη (που μόνο γιαγιά δεν είναι!) και η εξαιρετική Μarianaonice.

Για το βιβλίο τώρα μίλησαν οι ειδικοί:Δημήτρης Αντωνίου,Ελένη Στασινού,Ρίκη Ματαλλιωτάκη,Βάσω Αποστολοπούλου-Αναστασίου και η Μαριάννα Λουκάκη που διάβασε αποσπάσματα.
Να είσαι καλά Ρίκη και πάντα επιτυχίες!

Δείτε τα παρακάτω βίντεο μετά μουσικής (το 2ο και το 3ο) από την εκδήλωση.


Υ.Γ.:Ζητάμε προκαταβολικά συγνώμην για την κακή ποιότητα των βίντεο και γιατί τα φωτιστικά στο τραπέζι δεν μας επέτρεψαν να έχουμε την κριτική της κυρίας Ελένης Στασινού καθώς και τα αποσπάσματα του βιβλίου που διάβασε η νεαρή ηθοποιός Μαριάννα Λουκάκη.

9 σχόλια:

marianaonice είπε...

!!!!! εξαιρετική βραδυά, εξαιρετική παρουσίαση!!
:)))

Ρίκη Ματαλλιωτάκη είπε...

Χίλια ευχαριστώ Δημητρη μου!!!!
Χίλια ευχαριστώ!!!

Βασιλική Αποστολοπούλου είπε...

Μια πολύ επιτυχημένη παρουσίαση ενός εξαιρετικού βιβλίου! Ευχαριστώ θερμά την αγαπημένη μου φίλη Ρίκη Ματαλλιωτάκη για την συμμετοχή μου στο πάνελ των παρουσιαστών και εύχομαι να είναι ο "Παράδεισος" πάντα καλοτάξιδος στις καρδιές των αναγνωστών του!

dora manataki είπε...

ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΡΙΚΗ ΚΑΛΟΤΑΞΙΔΟ ΤΟ ΝΕΟ ΣΟΥ ΒΙΒΛΙΟ!!! ΠΑΝΤΑ ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΣΤΗΝ ΖΩΗ ΣΟΥ!!!

dora manataki είπε...

ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΟΜΟΡΦΟ ΠΑΝΕΛ ΠΟΥ ΣΕ ΠΛΑΙΣΙΩΣΕ!!!!

Aνεμος είπε...

Ρίκη σε αγαπάμε όχι μόνο για τα βιβλία σου αλλά κυρίως επειδή είσαι άνθρωπος... με ευαισθησίες και έχεις αίσθηση της δικαιοσύνης
θα το διαβάσω άμεσα..και θα έχεις κριτική,,, ξέρεις είμαι αυστηρός

Aνεμος είπε...

ειδικά η Ροδούλα με το σύζυγο της Γιάννη που έκλεψαν την παράσταση με την μουσική τους σε ευχαριστούμε Δημήτρη που τα ηχογράφησες για όσους δεν μπορέσαμε να έρθουμε
ενήργησες σαν γνήσιος bloger reporter
μας μετέφερες την μαγική εικόνα

Paraskevi Lamprini M. είπε...

θαυμάσια βραδυά... απολαύσαμε και την Ροδούλα με τον Γιάννη Παπαϊωάννου... και στο τελευταίο τραγούδι ταξειδέψαμε όλοι στην Κρήτη!!!

Rena είπε...

Ευχαριστούμε για τα βιντεάκια για μένα είναι δώρο για αυτά που έχασα λόγω του ότι έπρεπε να φύγω νωρίς.

Read more: Go to TOP and Bottom