Πέμπτη 10 Μαΐου 2012

ΚΑΙ ΞΑΦΝΙΚΑ… ΜΑΣ ΤΕΛΕΙΩΣΑΝ ΟΙ ΠΟΥΤ@ΝΕΣ!!!


Θυμάστε το θέατρο της απάτης που στήθηκε προεκλογικά???

Αφού πρώτα μετέτρεψαν τη χώρα σε ένα απέραντο πολυπολιτισμικό μπουρδέλο, κυνήγησαν για δυο – τρεις μέρες και για λόγους εντυπωσιασμού, την πουτανιά και ξαφνικά… Μας τελείωσαν οι πουτάνες. (Το κράτος έλεγαν έχει συνέχεια… στο παραμύθι).

Αφού πρώτα μετέτρεψαν με την ανοχή και με τις πολιτικές επιλογές τους τη χώρα σε έναν απέραντο παράδεισο του εγκλήματος και του ισλαμοφασισμού, μάζεψαν προεκλογικά και για λόγους εντυπωσιασμού 56 ολόκληρους λαθρομετανάστες και γιόμισαν δέκα κοντέϊνερς στην Αμυγδαλέζα. Ξαφνικά όμως μας τελείωσαν και οι λαθρομετανάστες.
Εν τω μεταξύ κάμποσα εκατομμύρια ξοδεύτηκαν για να κάνει το κομμάτι του ο εθνικός ήρωας Χρυσοχωνίδης. (Το κράτος ξαναέλεγαν έχει συνέχεια… στην ψευτιά και στην κατασπατάληση του δημόσιου χρήματος)...

Ή μήπως να μην ανησυχούμε αφού οσονούπω θα συνεχίσει ο …Τσίπρας να καθαρίζει τον τόπο από την πουτανιά και τους ισλαμοφασίστες???

ΤΕΛΙΚΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΤΕΛΕΙΩΣΕ ΞΑΦΝΙΚΑ Η ΠΟΥΤΑΝΙΑ… ΑΛΛΑ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΠΟΥΣΤΙΑ ΤΟΥΣ…

Κ. ΚΥΡΙΑΚΟΠΟΥΛΟΣ
ΝΕΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΦΟΡΟΥΜ

Για να δείτε πόσο ακατάπαυστα(!) συνεχίζονται οι έλεγχοι ο ίδιος ο Υπουργός Υγείας κ. Λοβέρδος προέβη σήμερα 9/5 στην δημόσια καταγγελία ότι ο οίκος ανοχής στον οποίo είχε συλληφθεί η πρώτη εκδιδομένη με AIDS, χθές βρέθηκε ...ξεσφράγιστος και σε λειτουργία!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom