Παρασκευή 11 Μαΐου 2012

Ο λαός Αυτοκτονεί... και οι πολιτικοί αρχηγοί ακόμα τρώγονται μεταξύ τους - 26χρονος "βούτηξε" από τη γέφυρα του Ισθμού!


Μορφή επιδημίας έχουν πάρει οι αυτοκτονίες στη χώρα μας!
Κι όμως το σκυλολόι που παριστάνει την πολιτική εξουσία εξακολουθεί να διαβουλεύεται για 5η ημέρα,προτάσσοντας ο καθένας τη δικιά του ματαιοδοξία και την ανύπαρκτη ιδεολογία του.
Οπως διαβάζουμε στο korinthostv σοκαρισμένη είναι η τοπική κοινωνία της Κορίνθου για την αυτοκτονία ενός 26χρονου,που "βούτηξε" στο κενό από την παλιά γέφυρα του Ισθμού.
Όλα έγιναν νωρίς σήμερα το πρωί,όταν ο 26χρονος νεαρός από την Αρκαδία, έπεσε στο κενό από τη γέφυρα του Ισθμού, δίνοντας με αυτό τον τρόπο τραγικό τέλος στη ζωή του.Ο νεαρός έφθασε με το αυτοκίνητό του στον Ισθμό και το άφησε πάνω στη γέφυρα,βγήκε απ' αυτό και μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα έδωσε τέλος στη ζωή του μπροστά στα έκπληκτα μάτια αυτοπτών μαρτύρων,που αδυνατούσαν να καταλάβουν τι συμβαίνει.
Το πτώμα του περισυνέλεξαν άνδρες του λιμενικού. Δεν έγιναν μέχρι τώρα γνωστά τα αίτια που οδήγησαν τον άτυχο 26χρονου στην αυτοκτονία
Η σορός του μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο νοσοκομείο Κορίνθου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom