Δευτέρα 5 Μαρτίου 2012

Πέταξαν γιαούρτια και καρέκλες στο Νταλάρα απόψε στα Λιόσια (βίντεο)

Αποκλειστικά βίντεο και φωτό από την επεισοδιακή συναυλία του Γιώργου Νταλάρα στο Ίλιον από http://anti-ntp.blogspot.com/



Μεγάλη ξεφτίλα και κατάντια για ένα καλλιτέχνη
Ακρως επεισοδιακή ήταν μία ακόμη εμφάνιση του Γιώργου Νταλάρα, στη σειρά συναυλιών που πραγματοποιεί σε γειτονιές της Αθήνας. Ο σημερινός σταθμός του τραγουδιστή ήταν τα Λιόσια,στο κλειστό Γυμναστήριο "Γ.Κακούρης",όπου επικράτησε ένταση ανάμεσα στους θεατές, όταν κάποιοι άρχισαν να φωνάζουν συνθήματα και να αποδοκιμάζουν ως "προδότη" το Γιώργο Νταλάρα.Αποκορύφωμα των αποδοκιμασιών ήταν τα γιαούρτια,οι  καφέδες και οι καρέκλες που είχαν στόχο τον τραγουδιστή. Ο Γιώργος Νταλάρας , παρόλα αυτά, παρέμεινε απτόητος στη θέση του και ολοκλήρωσε την εμφάνισή του.

6 σχόλια:

ANNA FLO είπε...

Mαθημένοι στο γιαουρτοπόλεμο είναι όλοι αυτοί! Χαμένα πάνε τα γιαούρτια ...............Είδες ψυχραιμία;;;;; Μα και ο κόσμος απηύδησε με όλους τους!
Καλησπέρα Δημήτρη. Τι κάνεις;; Πώς πάει ο μπέμπης;;;
Καλή σου εβδομάδα

ephee είπε...

"Είστε καλοδεχούμενοι κι εσάς που σας αρέσουν τα τραγούδια μου, κι εσάς που δε σας αρέσουν"...
Σα να τους λέει "Το ακουμπήσατε το εισιτήριο; Κάντε μόκο τώρα.."
Και μόνο που πήγαν και του κάνανε αβάντα, τους αξίζει δούλεμα. Γνώμη μου.

zeidoron dtsoukas είπε...

Πραγματικά ατάραχος Αννα μου,αν και ολόλευκος!
Συνήθως οι χοντρόπετσοι είναι τόσο αναίσθητοι,να τον βρίζει σχεδόν όλο το γήπεδο και να μην κοκκινίζει λιγουλάκι έστω.
Ευτυχώς ήμουνα όλο το απόγευμα με το μπόμπιρα και ξέχασα τα πάντα,απίθανος!Φαντάζομαι πως θα είναι η δικιά σας ,που είναι και μεγαλύτερη.Να είσαι καλά,καλό βράδυ και καλή εβδομάδα επίσης!

zeidoron dtsoukas είπε...

Οχι Εφη δεν συμφωνώ!
Εν γνώση τους πλήρωσαν εισιτήριο,αγόρασαν και γιαούρτια για να τον γιουχάρουν και μόνο!και βέβαια για τις πολιτικές τοποθετήσεις του πρόσφατα κι όχι για τα τραγούδια του όπως επιχείρησε να το γυρίσει.
Κρίμα ένας καταξιωμένος μέχρι πρότινος καλλιτέχνης και πάμπλουτος έτσι να δικαιώνει το Τζιμάκο,έστω και με τόση καθυστέρηση.
Τελικά αποδεικνύεται πως η αναρρίχηση στην κορυφή,με όποιο τρόπο,είναι πιο εύκολη από την παραμονή εκεί ψηλά στη συνείδηση του κόσμου.Να είσαι καλά,καλό βράδυ.

Οικοδόμος είπε...

Καλησπέρα Δημήτρη και σε όλους.
Έχω την εντύπωση πως δεν πληρώνουν εισιτήριο σ' αυτές τις συναυλίες. Νομίζω η είσοδος είναι ελεύθερη, όμως δεν είναι αυτό το ζήτημα, τουλάχιστον για εμένα.
Η απόλυτη ξεφτίλα είναι αυτό που είδα στο βίντεο. Αυτό δεν λέγεται "ψυχραιμία", είναι γαϊδουριά!
Δεν ντρέπεται καθόλου, ποιον παριστάνει, τον... οσιομάρτυρα;
Και μιλάει κιόλας, και το ρίχνει... και στην... τρελή! "Αν δεν σας αρέσουν τα τραγούδια μου κλπ."
Για τα τραγούδια σε γιαουρτώνουν λεβέντη μου; Κάνεις πως δεν καταλαβαίνεις, γιατί χαζός δεν είσαι. Σε φτύνουν και το ξέρεις, ας παριστάνεις πως... ψιχαλίζει...
Κρίμα, για έναν καλλιτέχνη που στεκόταν κάποτε ψηλά. Ξεφτίλα!
Καλή δύναμη!

zeidoron dtsoukas είπε...

Φίλε Οικοδόμε καλησπέρα!είναι η τρίτη φορά,αν θυμάμαι καλά,που τα λέμε για το παλικάρι.Δυστυχώς "μωραίνει Κύριος ον βούλεται απολέσαι"!Οντως παρίστανε ότι ψιχάλιζε.Πάντως τη γνωστή δήλωση την έκανε με πλήρη συνείδηση των όσων έλεγε και φυσικά δεν είναι χαζός όπως λες για να βάλει το κεφάλι του στο ντορβά,κάτι ήθελε και πιθανότατα να πίστευε πως δεν θα υπάρξουν αντιδράσεις αφού κάποτε ήταν "είδωλο".Δεν πειράζει ας γίνει παράδειγμα στους νέους να μην Θεοποιούν τον καθένα.
Να είσαι καλά,καλό βράδυ!

Read more: Go to TOP and Bottom