Δευτέρα 5 Μαρτίου 2012

Αγανακτισμένοι πολίτες εισέβαλαν στα γραφεία της εφημερίδας «Το ΒΗΜΑ» (βίντεο)

Ο Α. Καρακούσης,διευθυντής σύνταξης του Βήματος τα "ακούει" κανονικά!


Πολίτες από την Ανοιχτή Λαϊκή Συνέλευση Χολαργού – Παπάγου «εισέβαλαν» στο Δημοσιογραφικό Οργανισμό Λαμπράκη, στα γραφεία της εφημερίδας «Το ΒΗΜΑ». Την είδηση βρήκαμε στο indymedia με το ακόλουθο κείμενο:
Βίντεο από την παρέμβαση της Ανοιχτής Λαικής Συνέλευσης Χολαργού – Παπάγου στα γραφεία του ΔΟΛ στη Μιχαλακοπούλου, έπειτα από τη στοχοποίηση της Συνέλευσης από τον γνωστό εκπρόσωπο τύπου της ΓΑΔΑ και αυτοαποκαλούμενο δημοσιογράφο, Βασίλη Γ. Λαμπρόπουλο. Σύμφωνα με το ρουφιάνικο και κίτρινο δημοσίευμα, η Ανοιχτή Λαική Συνέλευση Χολαργού – Παπάγου στοχοποιήθηκε καθ’ υπόδειξιν της αντιτρομοκρατικής ως υπαίτια για τη «βόμβα» στο Μετρό, όταν δημοσιευμενο κέιμενο της Συνέλευσης παρουσιάστηκε ως προκήρυξη – προειδοποίηση για το δήθεν «τρομοκρατικό» χτύπημα.
Δείτε το βίντεο:
http://www.tsantiri.gr

Στη σελίδα του indymedia βρήκαμε όλο το ιστορικό της υπόθεσης και σας το παρουσιάζουμε:

Η Ανοιχτή Λαϊκή Συνέλευση Χολαργού – Παπάγου είχε διανείμει ένα κείμενο στους εργαζομένους του μετρό, σε μια προσπάθεια να παραμένουν ανοιχτοί οι σταθμοί όταν υπάρχουν διαδηλώσεις. 
Ο Β.Λαμπρόπουλος το βάφτισε "προκήρυξη – προειδοποίηση" και το έβαλε στο Βήμα την 1/3/2012.

Η απάντηση υπήρξε άμεση:Το ίδιο βράδυ πήγανε στο ΔΟΛ και τους τα είπανε ένα χεράκι ,παραδίδοντας και κείμενο-καταγγελία.


Επίσης το ίδιο βράδυ το Βήμα δημοσίευσε την καταγγελία τους.

Για την ιστορία διαβάστε το κείμενο της συνέλευσης προς τους εργαζόμενους στο μετρό
.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom