Τρίτη 6 Μαρτίου 2012

Υπουργός Προ-Πο ο Χρυσοχοϊδης και Ανάπτυξης η Διαμαντοπούλου! Αναζητείται υπουργός Παιδείας

Αν ισχύουν οι πληροφορίες τι να θεωρήσουμε;Οτι και οι δύο πέτυχαν στα υπουργεία που κατείχαν και προβιβάζονται ή μετακινούνται ως αποτυχημένοι;Και γιατί το υπουργείο Παιδείας μένει ακέφαλο;Ολοκλήρωσε το μπάχαλο στην παιδεία η Διαμαντοπούλου και δεν έχει πια καμιά σημασία η υπουργική παρουσία;Δεν θα μπορούσε απλά να τοποθετηθεί κάποιος στο Προ-Πο και να συνεχίσουν οι άλλοι το όποιο έργο τους χωρίς αυτές τις άνευ ουσίας ανακατατάξεις;
Ζείδωρον
Στο Προστασίας του Πολίτη επιστρέφει ο Χρυσοχοΐδης
Στο υπουργείο Προστασίας του Πολίτη θα επιστρέψει, σύμφωνα με όλες τις πληροφορίες, ο Μιχάλης Χρυσοχοΐδης, ενώ η Άννα Διαμαντοπούλου θα τον αντικαταστήσει στο υπουργείο Ανάπτυξης, σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες.

Αυτό που δεν έχει γίνει ακόμα γνωστό είναι ποιός θα αντικαταστήσει την κ. Διαμαντοπούλου με δεδομένο ότι ο αναπληρωτής υπουργός είναι ο Κωνσταντίνος Αρβανιτόπουλος από τη ΝΔ, όπου υπάρχει η σχετική απόφαση του Α. Σαμαρά να μη συμμετάσχει άλλο στέλεχος σε υπουργική θέση.

Από την πλευρά της ΝΔ τονίζεται ότι ο όποιος ανασχηματισμός είναι δικαίωμα του πρωθυπουργού ,όμως παράγοντες της Συγγρού εκφράζουν την απορία τους για την όλη «φασαρία» αφού όπως επισημαίνουν θα ήταν λογικότερο να αναλάβει ο κ. Οικονόμου και να μην υπάρξουν μετακινήσεις ουσιαστικά για ένα μήνα αφού οι εκλογές έχουν ήδη προγραμματιστεί για τα τέλη Απριλίου αρχές Μαΐου.

Οι ίδιοι κύκλοι δηλώνουν ότι δεν γνωρίζουν επισήμως τίποτα περί μίνι ανασχηματισμού επομένως δεν μπορούν να απαντήσουν αν ο κ. Αρβανιτόπουλος θα είναι ο νέος υπουργός Παιδείας. Επαναλαμβάνουν όμως ότι η ΝΔ δεν είναι διατεθειμένη να παράσχει άλλα στελέχη στην κυβέρνηση.

Το περιβάλλον της Διαμαντοπούλου επιβεβαιώνει τις επαφές για τη συμμετοχή της σε άλλο πόστο, ωστόσο δεν υπάρχει τίποτα επίσημο ακόμα.
πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom