Τρίτη, 19 Απριλίου 2011

Πνοή ζωής με άρωμα θανάτου

ΠΝΟΗ ΖΩΗΣ ΜΕ ΑΡΩΜΑ ΘΑΝΑΤΟΥ
 ΑΛΗΘΙΝΗ ΙΣΤΟΡΙΑ 
 384 σελίδες - Τιμή: 17 ευρώ 

Είναι έτοιμο και κυκλοφορεί το καταπληκτικό βιβλίο της διαδικτυακής μας φίλης Χαράς Αυγερινού ΠΝΟΗ ΖΩΗΣ ΜΕ ΑΡΩΜΑ ΘΑΝΑΤΟΥ από τις εκδόσεις PS.Πρόκειται για μια αληθινή ιστορία που είναι βέβαιο ότι θα σας συγκλονίσει και πιθανότατα να σας κάνει να αναθεωρήσετε τη φιλοσοφία σας για τη ζωή.Το θέμα που πραγματεύεται αποτελεί μάστιγα για την Ελληνική κοινωνία και βαρύ φορτίο για πάρα πολλές οικογένειες.Μια αληθινή ιστορία, σοκαριστική, ωμή κι ελπιδοφόρα. Μια αχτίδα φωτός μέσα από το απόλυτο σκοτάδι. Ενα μήνυμα ζωής, όταν ο θάνατος σου κλείνει το μάτι.

Ασυμβίβαστη,γεμάτη όνειρα η Χαρά,η νεαρή ηρωίδα του βιβλίου,ψάχνει τον τρόπο να ανανεώνει συνεχώς τις συγκινήσεις που της προσφέρει η ζωή.Δε θα αργήσει να απογειωθεί στα ονειρικά μονοπάτια των ναρκωτικών.Οταν όμως η πτήση τελειώνει,η πτώση είναι αναπόφευκτη.
Περιθώριο,φυλακή,ψυχιατρείο.Μια κατάδυση μέχρι τα όρια του θανάτου.
Εκεί που όλα μηδενίζονται.Τελειώνουν ή ξεκινούν με νέα ώθηση προς τη ζωή.

"Ολα τα όνειρά μου είχαν τυλιχτεί από ένα σύννεφο χρυσόσκονης. Η ζωή μου… Ποια ζωή; Δεν υπήρξε ποτέ ζωή!" εξομολογείται η συγγραφέας του βιβλίου.

Αξίζει να αναφέρουμε τι είπαν για τη συγγραφέα και το βιβλίο της τρεις διακεκριμένοι συμπολίτες μας.

Γιώτα Μυρτσιώτη, Δημοσιογράφος:"Η Χαρά Αυγερινού υπήρξε μια από τις πρώτες γυναίκες στην Ελλάδα που φυλακίστηκε για κατοχή και χρήση ναρκωτικών ουσιών. Παρά τη διαπόμπευση της από τα Μ.Μ.Ε. για παραδειγματισμό, με δικαστική απόφαση, βρήκε τη δύναμη να ξεπεράσει τα ναρκωτικά και την κοινωνική απαξίωση. Ολοκλήρωσε με επιτυχία το πρόγραμμα υποκατάστασης με μεθαδόνη του ΟΚΑΝΑ, όπου και εργάζεται ως θεραπεύτρια –μοναδική περίπτωση ως πρώην μέλος του–, προσφέροντας στήριξη σε νέους που προσπαθούν να ξεφύγουν από τη μάστιγα".

Βασίλης Βασιλικός, Συγγραφέας:«Το βιβλίο έχει όλα τα στοιχεία ενός μυθιστορηματικού έργου που συναρπάζει, με τη διαφορά ότι πρόκειται για αληθινή ιστορία. Αν διαβάσετε αυτό το βιβλίο όλα τα επινοημένα θα σας φανούν ψεύτικα».

Ο Καθηγητής Εγκληματολογίας Γιάννης Πανούσης: καταλήγει στην εισαγωγή του στο βιβλίο της Χαράς Αυγερινού :«Το “Πνοή Ζωής με Άρωμα Θανάτου” είναι μια αληθινή ιστορία, που αγγίζει όλες τις πτυχές του προβλήματος των ναρκωτικών, χωρίς να τις πληγώνει για δεύτερη φορά. Ένα νέο ξεκίνημα με άρωμα ζωής»

Και άλλη μια φράση της ίδιας της Χαράς Αυγερινού:"H ζωή είναι σαν ένα πολύτιμο νόμισμα! Μπορείς να το ξοδέψεις όπως θες! Όμως, τι κρίμα! Μπορείς να το ξοδέψεις μονάχα μια φορά!!!"

Εμείς της ευχόμαστε να είναι καλοτάξιδο το βιβλίο της και επειδή σήμερα συμβαίνει να έχει και τα γενέθλιά της της ευχόμαστε να τα εκατοστήσει,να έχει την υγειά της και να συνεχίσει να βοηθάει με όλες της τις δυνάμεις τους νέους ανθρώπους να απαλλαγούν από το βάσανο των ναρκωτικών!


Το αγαπημένο της τραγούδι αφιερωμένο με όλη μας την αγάπη


2 σχόλια:

ΧΑΡΑ ΑΥΓΕΡΙΝΟΥ είπε...

Με κατασυγκινήσατε!!! χίλια ευχαριστώ για όλα!!! για το καταπληκτικό αφιέρωμα στο βιβλίο μου και τα όμορφα λόγια σας για μένα, για τις θερμές ευχές σας, αλλά και το μουσικό αφιέρωμα....Σιγά μην κλάψω.... Σημαίνουν πολλά για μένα, ανταποδίδω τις καλύτερες ευχές μου για " Καλό Πάσχα" και "Καλή Ανάσταση" σε όλους!!!

Ζείδωρον είπε...

Να είσαι πάντα καλά Χαρά,έτσι ένιωσα κι έτσι έκανα!
Καλή Ανάσταση επίσης!