Παρασκευή 15 Απριλίου 2011

Μήπως η ανατροπή θα ξεκινήσει από το ΠΑΣΟΚ;

Γράφει ο Ακτιβιστής

Φαίνεται ότι πλησιάζει η ώρα.
Η ανοχή του λαού έχει εξαντληθεί προ καιρού.
Αλλά οι Ηρακλείς του "στέμματος" ΠΑΣΟΚ τώρα μάλλον αρχίζουν να το καταλαβαίνουν. Ή μήπως θέλουν να δείξουν ότι τώρα το αντιλήφθηκαν;
Γεγονός είναι ότι άρχισαν τις κωλοτούμπες. Δεν θα εκπλαγούμε όταν ακούσουμε από βουλευτές του ΠΑΣΟΚ να μιλάνε για προδοσία που εξυφάνθη από τον Γιώργο Παπανδρέου.

Και όταν εκείνος θα δραπετεύει - προφανώς με ελικόπτερο - κάποιοι θα είναι στην πρωτοπορία των αγωνιστών που θα καταλάβουν τη "Βαστίλη".

Τα σημάδια της διαφοροποίησης ( ή ο σώζων εαυτόν σωθείτο ) ξεκίνησαν:
- Την ώρα που ο Γιώργος Παπανδρέου ετοιμάζεται να ζητήσει απόλυτη κομματική πειθαρχία για τα μέτρα των 23 δισ. ευρώ του Μεσοπρόθεσμου Προγράμματος Δημοσιονομικής Σταθερότητας 2012 -15, 26 βουλευτές του ΠΑΣΟΚ, με επικεφαλής τον Π. Κουρουμπλή, καλούν την κυβέρνηση να φέρει προς συζήτηση στη Βουλή του θέματος της φτώχειας και θέτουν ζήτημα καθιέρωσης «ελάχιστου εγγυημένου εισοδήματος».
- Σε συνέντευξή της στο περιοδικό “Επίκαιρα” η πρώην γραμματέας του ΠΑΣΟΚ και νυν αναπληρώτρια ΥΠΕΞ Μαριλίζα Ξενογιαννακοπούλου δηλώνει ότι “Το μήνυμα του κόσμου είναι ότι δεν αντέχει άλλα μέτρα που να αφορούν μισθούς και συντάξεις. Χρειάζεται να υπάρξει ειδική μέριμνα για τα χαμηλότερα εισοδήματα και τους ανέργους. Ο κόσμος έχει απόλυτη επίγνωση της κρισιμότητας της συγκυρίας.Περνά δύσκολα, ανησυχεί, αλλά ταυτόχρονα κατανοεί ότι εκεί που είχε φθάσει τη χώρα έπρεπε να γίνουν μεγάλες τομές και αλλαγές”.
- Επιφυλάξεις για το ζήτημα των αποθεματικών διατύπωσαν στην αρμόδια Επιτροπή της Βουλής η… συνήθης ύποπτη Βάσω Παπανδρέου και ο πρώην υπουργός Γιώργος Φλωρίδης, που είχε αφήσει ανοιχτό το ενδεχόμενο να μην ψηφίσει τη ρύθμιση. Ο Φλωρίδης ψήφισε τελικά την πρόταση του ΥΠΟΙΚ αλλά ανέφερε ότι αναμένει διευκρινίσεις για το ζήτημα κατά την συζήτησή του στην Ολομέλεια. Εξηγήσεις στην Ολομέλεια ανέφερε ότι αναμένει και η κ. Παπανδρέου, προκειμένου, όπως ανέφερε, «να μην δώσουμε την εντύπωση ότι στον συγκεκριμένο Οργανισμό Γιάννης κερνά και Γιάννης πίνει»!

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Από τη στιγμή που αποφασίσθηκε οι εκλογές να
γίνουν χωρίς λίστα και αποφασίσθηκε λόγω της
ημερομηνίας,οι βουλευτές του ΘΑΣΟΚ θα κάνουν
μια μικρή επανάσταση του κώλου για να δείξουν
ότι τώρα αντιστέκονται ίδιο κάνει και ο Καρατζάφερνης
και σύσσωμη η παρέα του,Γιατί?
Τώρα θα πρέπει να αντιμετωπίσουν τον κόσμο στη γειτονιά του,
στο καφενείο,στο χώρο της δουλειάς του,Τι έχουν να του πουν?
Μπορεί ο ΜΠΟΥΠΟΥΚΟΣ να μιλήσει όπως μίλησε στο πολίτη
ψηφοφόρο του στο ΚΟΝΤΡΑ?
Μπορούν οι βουλευτές του ΘΑΣΟΚ να πάνε στη επαρχεία τους
και να λεν τις ίδιες μαλακείες που έλεγαν προεκλογικά?
Φοβούνται το ξύλο της αρκούδας και δεν θα έχουν από δύο
διμοιρίες ΜΑΤ μαζί τους όχι γιατί ντρέπονται αλλά γιατί δεν
υπάρχουν.
ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΕΣ

Read more: Go to TOP and Bottom