Κυριακή 17 Απριλίου 2011

Φοβερή αποκάλυψη από ΤΑ ΝΕΑ Πάρου-Αντιπάρου


ΤΑ ΝΕΑ Πάρου Αντιπάρου κυκλοφορούν από χτες 16/4 στο νησί και αποκαλύπτουν:

Πρόστιμο από 144 χιλιάδες, μειώθηκε σε 27 χιλ. ευρώ
Γλύτωσε 117 χιλιάδες ευρώ!!!
Μεγάλη τύχη για γνωστό πολιτικό της Πάρου που άλλαξε συνδυασμό και συνέπραξε  στις τελευταίες δημοτικές εκλογές με την «εξουσία»
«Οι δε πολιτικές συμφωνίες μεταξύ πρώην πολιτικών αντιπάλων με στόχο την κατάληψη της εξουσίας, είναι γνωστό ότι παράγονται πάντα ύστερα από βαθιές ιδεολογικές ζυμώσεις με γνώμονα την ΕΝΟΤΗΤΑ και την ΕΝΙΑΙΑ ΚΙΝΗΣΗ της Πάρου προς την πρόοδο. Μάλιστα!».

Εθελοντές και σκεπτικισμός
Όχι και να μπλέξουν...
Κάπου εκεί, ακούστηκαν οι απόψεις «κατά πόσο καλύπτονται νομικά αυτοί οι άνθρωποι αν συμβεί κάτι;». Το θέμα της αστικής ευθύνης έθεσε και ο κ. Χρ. Βλαχογιάννης στην επίσκεψη του διοικητή του νοσοκομείου Σύρου κ. Δημ. Τσιργή».

Ο ένας στους δύο είπε ψέματα
«Το θέμα αναμένεται με ενδιαφέρον καθώς κάποια πλευρά είναι σίγουρο ότι είπε ένα μεγάλο ψέμα. (Είτε η Δημοτική Αρχή, είτε το προεδρείο του Εμπορικού Συλλόγου)».

Ο δήμαρχος απέτυχε να διεκδικήσει καλύτερες συνθήκες στον τομέα της υγείας
«Ο κ. Βλαχογιάννης ως δήμαρχος «κρυβόταν» και περίμενε από το κράτος (υπουργείο υγείας, ΔΥΠΕ, Νοσοκομείο Σύρου) να δώσει λύσεις στα συνεχώς διογκούμενα προβλήματα του Κ.Υ. Δεν ήθελε να αναλάβει ευθύνες. Για να «δραπετεύσει» χρησιμοποιούσε την δικαιολογία που διατύπωναν οι δήμαρχοι της δεκαετίας του '80 ότι δηλαδή οι δήμοι δεν έχουν αρμοδιότητες στον τομέα της υγείας».

Δίπλα στη πλειοψηφία και το λαό της Αντιπάρου
«Προχωρήστε μακριά από σειρήνες της παραπληροφόρησης και του άδικου ανταγωνισμού δίπλα στην πλειοψηφία και σε ολόκληρο το λαό της Αντιπάρου που σας επέλεξε, τον Αντιπαριώτικο λαό της θάλασσας και του βουνού, τον αυτοδημιούργητο, αυτόν που θέλει το νησί να πάει μπροστά με αισιοδοξία και δυναμισμό. Στοιχεία που χαρακτηρίζουν την Αντίπαρο».

Τύμπανα αύξησης ΦΠΑ
«Στη συνεδρίαση της Τρίτης 12/4 η Δημοτική Παράταξη «Πάρος - ΑΞΙΑ» έφερε το θέμα της φημολογούμενης αύξησης του ΦΠΑ στο Δημοτικό Συμβούλιο και ζήτησε να γίνει ψήφισμα».

Περί Κυκλαδίτικου τοπίου και άλλα «χαρούμενα»
«Αφήστε δε, που στο μυαλό πολλών συμβούλων για κάθε κυκλοφοριακή ρύθμιση, το πρώτο μέλημα είναι αν αυτά θίγουν γνωστούς τους και ψηφοφόρους. Πιο μεγάλη εντύπωση ακόμα μας έκανε στη συζήτηση για τις κυκλοφοριακές ρυθμίσεις ότι κάποιοι σύμβουλοι έκαναν παρεμβάσεις για αλλαγές λόγω του ότι τα «μέτρα» έθιγαν δήθεν τις δικές τους επιχειρήσεις!».

Παρά πόδα για την υγεία
«Ο κ. Ροκονίδας μίλησε για «τις επιλεκτικές συναντήσεις Τσιργή στην επίσκεψή του προ εβδομάδας στην Πάρο» και για κάποιες απειλές που είχαν ακουστεί για εισαγγελέα σε όσους παρεμποδίζουν να εισπραχθεί το εισιτήριο των 5 ευρώ. Ο κ. Ροκονίδας συμπλήρωσε «να τον φέρει (Τσιργής) για να πάει εκείνος «μέσα» γιατί εκείνος είναι ο υπεύθυνος των όσων έχουν γίνει».

Ψίθυροι που «ράπτουν» 2
«Που 'σαι Χρήστο, μπηχτή για εσένα ήταν αν δεν κατάλαβες! Είχε προηγηθεί βλέπεις και εκείνο το ραντεβού στην Αθήνα που πήγε ο γαμπρός αλλά κανείς δεν είχε φροντίσει να ειδοποιήσει τη νύφη. Και ως γνωστό «... η νύφη σχόλασε ο γάμος».

ΑΟΠ - Ίος 3-0
«Σύμφωνα με όσα μας είπαν άνθρωποι του ΑΟΠ «δεν θέλουμε να είμαστε εμείς οι «κακοί» των Κυκλάδων που θα καταγγείλουμε το τι γίνεται στους αγώνες με την Ίο». Η άποψή της εφημερίδας είναι ότι δεν θα σας πουν «κακούς», αλλά στο τέλος θα σας χαρακτηρίσουν με την πιο προβεβλημένη Ελληνική βρισιά διεθνώς...» 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom