Παρασκευή 29 Απριλίου 2011

Ψωμί δεν έχουμε να φάμε για πριγκιπικούς γάμους μιλάμε

Και μέσα στο γενικό χαμό και την οικονομική κρίση μας προέκυψε και ο πριγκιπικός γάμος στην Αγγλία.Το θέμα του μήνα που φεύγει αλλά κι αυτού που έρχεται για τους κοσμικούς και τους αργόσχολους των τηλεοπτικών εκπομπών στην έρμη τη χώρα μας.Τα της επιβίωσής  μας τα λύσαμε!
"Ψωμί,ελιά και Κώτσο Βασιλιά"!!!!!

Ο πρίγκιπας και κατά τα φαινόμενα διάδοχος του θρόνου Ουίλιαμ παντρεύεται  την εκλεκτή της καρδιάς του Κέιτ Μίντλετον,χωρίς όμως να λείπουν τα προβλήματα αφού παρά τους  1.900 καλεσμένους πολλοί είναι αυτοί που δεν κατάφεραν να μπούνε στη λίστα ή καλύτερα κόπηκαν!

Σε αυτούς λοιπόν που μένουν εκτός περιλαμβάνονται και  οι δύο τελευταίοι πρωθυπουργοί της Βρετανίας, ο Τόνι Μπλερ και ο Γκόρντον Μπράουν.Επειτα από 30 έτη διαζυγίων και αδιακρισίας στον Οίκο των Ουίνδσορ,το σημερινό γεγονός  εξελήφθη ως ευκαιρία που θα έδινε νέα ώθηση στη μοναρχία, και οι εφημερίδες της Βρετανίας έλαβαν την εξήγηση ότι η έλλειψη χώρου στο αββαείο του Ουέστμινστερ, και όχι κάποιο είδος σνομπισμού, κρύβεται πίσω από τους αποκλεισμούς.
Πολλοί μιλάνε για βασιλικά αντίποινα ενώ στο κύριο άρθρο της, η Daily Mail έγραψε ότι «αυτοί οι αποκλεισμοί είναι θλιβερός σνομπισμός».

Το σημαντικότερο όμως για τους μη γαλαζοαίματους και τους αυτών φίλους είναι το αστρονομικό ποσόν που θα σπαταληθεί για το βασιλικό γάμο.35 εκατομμύρια ευρώ θα κοστίσει το πριγκιπικό πανηγύρι εν μέσω κρίσης και φοιτητικών διαδηλώσεων  και θα καταβληθεί βέβαια από τους δυστυχείς Εγγλέζους.Πως να μην κατέβουν στους δρόμους μετά και να τα κάνουν λίμπα;

Για τους παλαιότερους να θυμίσουμε την προίκα της δικής  μας πριγκίπισσας Σοφίας,50 χρόνια πριν,
που πλήρωσε δια νόμου ο Ελληνικός Λαός (όταν οι φοιτητές ζητούσαν προίκα στην παιδεία) κι ας έμεινε στην ιστορία ότι την έδωσε ο Καραμανλής:"η συμβολή του Ελληνικού Λαού (έλεγε το νομοσχέδιο )εις την αποκατάστασιν της Βασιλόπαιδος Σοφίας πρωτίστως προβάλλεται ως ηθική και έμπρακτος συμμετοχή αυτού εις το ευτυχές τούτο γεγονός"!και η συμβολή ήτο 9 εκατομμύρια δραχμές (τότε 1962) καλά να είναι το κορίτσι (βασίλισσα πια).

4 σχόλια:

ANNA FLO είπε...

Άρτον και θεάματα θέλει ο λαός. Και ακόμη έχει τον άρτον!! Δεν θυμάσαι επί Χούντας πόσα θεάματα είχαμε για να κρατάμε το λαό τυφλωμένο;;; Ε....φαίνεται σε όλα τα καθεστώτα χρειάζονται τα θεάματα. Σκέψου τον καημένο το Βρετανικό λαό που οι εταιρείες έχουν παράγει ως σουβενίρ το δακτυλίδι της νύφης, και όχι μόνο, ψεύτικο φυσικά, και έγινε ανάρπαστο.
Μην ψάχνεις λοιπόν.
Ετοίμασε το σμόκιν σου και πάμε...Κάποια πρόσκληση θα βρούμε!!!!!!!!!!!!χαχαχαχα
Καλή σου μέρα

zeidoron dtsoukas είπε...

Αχ!!!αγαπητή Αννα,τα θέλει κι ο ποπός μας.Πάνω από 1 εκατομμύριο Άγγλοι παραληρούν στους δρόμους και ζητωκραυγάζουν!Για πιο πράγμα άραγε;
Είναι δυνατόν τέτοια αποβλάκωση,τόση ανάγκη πια για παραμύθια.
Χώρια οι εγχώριοι τηλεοπτικοί αστέρες που αμφιβάλω όταν παντρέψουν τα παιδιά τους αν θα χαρούν τόσο πολύ.
Ελεος,τα χάπια μου κι ένα ταξί να φύγω!
Ψυχραιμία και καλό βράδυ!

Καρφίτσα είπε...

Ο γάμος του αιώνα λένε, ποιανού ακριβώς;;
Γιατί όλη αυτή η ξεφτίλα, αποκλείεται να έχει να κάνει με τούτον τον αιώνα, που ξεκίνησε δυσοίωνα και πορεύεται προς καταστροφή πέρα από κάθε φαντασία.
Και το πιο εμετικό είναι να ακούς τους διάφορους να αποκαλούν τον γαμπρό "ο Ουίλιαμ" λες και χθές πίνανε κρασακι μαζί.
Μου θυμίζουμε ρακένδυτους που εκστασιάζονται μπρος στα φρου φρου και λιλά, όταν στο σπιτι τους δεν έχουν ούτε ψωμί.
Τι λαός λαπάδες Χριστέ μου. Έλεος!!

zeidoron dtsoukas είπε...

Αγαπητή Καρφίτσα η φράση σου "Μου θυμίζουμε ρακένδυτους που εκστασιάζονται μπρος στα φρου φρου και λιλά, όταν στο σπιτι τους δεν έχουν ούτε ψωμί.
Τι λαός λαπάδες Χριστέ μου. Έλεος!!"
ισχύει και για κάποιους δικούς μας τηλεοπτικούς αστέρες που μιλούσαν με τέτοια δουλοπρέπεια απέναντι των Αγγλων και την ίδια ώρα έκαναν σχόλια υποτιμητικά για την πατρίδα τους!Γλοιώδεις άνθρωποι που μια ζωή θα είναι ανθρωπάκια-παιχνιδάκια των ισχυρών!
Να είσαι καλά,καλημέρα!

Read more: Go to TOP and Bottom