Δευτέρα 3 Ιανουαρίου 2011

Κύριε Πάγκαλε, με ποιο ΦΕΚ είπαμε πως διορίσατε την κόρη σας;


Ο Αντιπρόεδρος της Κυβέρνησης του Πα.Σο.Κ. κος Πάγκαλος διόρισε την κόρη του στο δημόσιο, με βάση νόμο που επιτρέπει στους βουλευτές να βολεύουν στον κρατικό μηχανισμό όποιον έχουν στο γραφείο για 2 χρόνια (συγγενείς, φίλους, γλείφτες κλπ.).

Το ΦΕΚ διορισμού της κόρης Παγκάλου αριστερα... (κλικ στην φωτό για μεγέθυνση)

Τώρα κραυγάζει στα κανάλια πως οι δημόσιοι υπάλληλοι είναι τεμπέληδες, είναι αλητήριοι, πολλοί (κατά τον κο. Πάγκαλο και τους κ.κ Καμπουράκη & Οικονομέα είναι διπλάσιοι σχεδόν από όσους έβγαλε η απογραφή), αντιπαραγωγικοί και εσχάτως... και ΚΟΠΡΙΤΕΣ!!!!
Παίρνει άραγε παράδειγμα από την... κόρη του και τις 3 κυρίες (δείτε την μια εδώ)που βόλεψε, αφού μόχθησαν για μια διετία στο γραφείο του;

Θλιβερή η προσπάθεια ενός θλιβερού αντιπρόεδρου μιας Κατοχικής "κυβέρνησης" του Μνημονίου να γλείψει τους εργαζόμενους του ιδιωτικού τομέα, αυτούς που τους πατάει στο λαιμό η κυβέρνηση, το έργο της οποίας συντονίζει όταν δεν παίζει τον Γκέμπελς στα κανάλια.
Έχει ανάγκη να στρέψει την οργή του κόσμου σε κάποιον άλλο μετά τις προκλητικές δηλώσεις ότι φάγαμε μαζί τα λεφτά, ενώ το οικογενειακό του εισόδημα αντιστοιχεί σε μια συνοικία …

Όσο και αν εξοργίζεται κανείς με αυτές τις δηλώσεις, δεν μπορεί να μη διακρίνει τα σημάδια (εκτός της ΧΥΔΑΙΟΤΗΤΑΣ, της ΞΕΤΣΙΠΩΣΙΑΣ, του ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΟΥ ΘΡΑΣΣΟΥΣ και του ΠΑΝΙΚΟΥ που ξεχωρίζει κάθε Πα.Σο-κο σήμερα) του ΦΑΣΙΣΤΙΚΟΥ ΠΑΡΕΛΘΟΝΤΟΣ της οικογένειάς του.

Δεν είναι τίποτα περισσότερο από ένα ΘΛΙΒΕΡΟ υποκείμενο , μαριονέτα στα χέρια έμπειρων παικτών που τον καταδικάζουν σε μια ΑΤΕΡΜΟΝΗ ΚΩΛΟΤΟΥΜΠΑ!

Σχόλιο apneagr: Διαβάστε τέσσερα (από τα πολλά) ψέματα της κυβέρνησης για το δημόσιο...

6 σχόλια:

Ρίκη Ματαλλιωτάκη είπε...

Τι να πει κανεις βρε Ζει μου, ο ανθρωπος ειναι για τα σιδερα...

ephee είπε...

Αν μου επιτρέπει η Ρίκη, δεν είναι για τα σίδερα. Ξέρει πολύ καλά τι κάνει και τι λέει.
Για κλωτσιές και μπάτσες είναι!
Καλημέρες ;)

zeidoron dtsoukas είπε...

Ρίκη μου έδώ θα δώσω δίκιο στην Εφη,για κλωτσιές είναι ο "άνθρωπος"!
Κι εκτός αυτού ό,τι λέει το λέει με συγκεκριμένο σκοπό κι εν προκειμένω ο σκοπός είναι να στρέψει τον κόσμο κατά των δημοσίων υπαλλήλων.

zeidoron dtsoukas είπε...

Κλωτσιές Εφη μου αλλά με μπότες εργασίας που έχουν ενίσχυση από σίδερο μπροστά στη μύτη!

ElenaG είπε...

Παιδιά για κλωτσιές και μπάτσες είμαστε εμείς!!!!
....μπας και ξυπνήσουμε!!!

zeidoron dtsoukas είπε...

Ελενά μου κι αυτό που λες σωστό είναι αλλά ο χοντρούλης το 'χει παρα...ξηλώσει και πρέπει να βρει το δάσκαλό του!Να είσαι καλά,καλή εβδομάδα!

Read more: Go to TOP and Bottom