Τετάρτη 26 Ιανουαρίου 2011

Ο Πρύτανης της Νομικής ζητάει συνάντηση υπουργών με τους λαθρομετανάστες

Ως σύγχρονος Πόντιος Πιλάτος ο Πρύτανης της Νομικής σχολής απαιτεί ΕΚΚΕΝΩΣΗ της σχολής εντός της ημέρας και νίπτει τας χείρας του.
Οχι δεν ζητάει άρση του ασύλου αλλά να προσέλθουν στο χώρο όπου βρίσκονται οι λαθρομετανάστες  οι υπουργοί Ραγκούσης και Νταλάρα (τα ξαδερφάκια!) και να συνδιαλλαγούν μαζί τους ώστε να αποχωρήσουν.Δηλαδή σε απλά Ελληνικά να τους ικανοποιήσουν τα αιτήματα για να εκκενωθεί ο χώρος,δημιουργώντας έτσι ένα πολύ κακό προηγούμενο που ο κάθε πικραμένος θα παίρνει τα μπογαλάκια του και εγκαθίσταται σ' ένα δημόσιο χώρο ζητώντας επίλυση των όποιων αιτημάτων του.

4 σχόλια:

Ρίκη Ματαλλιωτάκη είπε...

Εχουμε γινει πια ερμαιο στα χερια του καθενος που γουσταρει....

Ανώνυμος είπε...

Ο πολιτικός τυχοδιωκτισμός της άκρας αριστεράς (ΣΥΡΙΖΑ κλπ) έχει φτάσει σε επικίνδυνο σημείο. Μπλέκουν την παιδεία με τα τόσα προβλήματα που έχει κι με το μεταναστευτικό πρόβλημα. Πλήρης διάλυση δηλαδή. Τα δε "αθώα" των ανακοινώσεων ότι δήθεν οι 300 έχουν αιτήματα κλπ δεν κρύβει τη πραγματικότητα ότι κάποιοι ανεγκέφαλοι (της αριστεράς του ΣΥΡΙΖΑ κλπ) σχεδίασαν την μεταφορά και την εγκατάσταση των μεταναστών στη Νομική (δεν ήταν δυνατόν να πράξουν κάτι τέτοιο μόνοι τους οι μετανάστες). Η κατάληψη της νομικής γίνεται με σχέδιο διαφήμισης των ακροαριστερών αυτών παρατάξεων και για ανακούφιση της ατομικής ψυχολογικής πίεσης που ενδεχομένως αισθάνονται αυτά τα άτομα που επιμένουν να δρουν παρορμητικά χωρίς να υπολογίζουν τίποτε. Δεν σκέφτηκαν πχ ότι η κίνηση αυτή ακουμπάει στα ανακλαστικά του μεγάλου συντηρητικού μέρους της κοινωνίας (και όχι μόνο) και μεγαλώνει το χάσμα μεταξύ Ελλήνων και μεταναστών και φουντώνει το μίσος και εγκυμονεί κινδύνους επέκτασης των συρράξεων και των αντιπαλοτήτων. Έρμαια μιας σεχταριστικής πολιτικής κάνουν ότι τους καπνίσει και δεν δίνουν πεντάρα για τα αποτελέσματα των πράξεών τους και επί πλέον βάζουν το άσυλο σε νέα δοκιμασία. Ανήκω στον χώρο της αριστεράς, κατανοώ και συμπονώ τα προβλήματα των μεταναστών αλλά κάπου πρέπει να μπει και μια διαχωριστική γραμμή. Έλεος με τον επικίνδυνο τυχοδιωκτισμό του ΣΥΡΙΖΑ!

zeidoron dtsoukas είπε...

Δυστυχώς Ρίκη μου κάποιοι παίζουν τα παιχνίδια τους βάζοντας μπροστά τους κακομοίρηδες κι όλοι μαζί στην πλάτη μας.Να είσαι καλά,καλημέρα!

zeidoron dtsoukas είπε...

Φίλε Ανώνυμε δίκιο έχεις αλλά μη ξεχνάς πως είμαστε κράτος(με Αστυνομία,Δικαιοσύνη,νόμους κι όλους τους απαιτούμενους θεσμούς)για να αντιμετωπίσει και τους λαθρομετανάστες και το ΣΥΡΙΖΑ εν ανάγκη!Εδώ και δέκα μέρες τουλάχιστον γνώριζαν όλοι για την άνοδο των 237 στη Νομική κι όμως τους άφησαν να πάνε όταν θα βγάζανε το πόρισμα για τη Ζίμενς.Σκέψου το λίγο και θα δεις πως την ήθελαν πολλοί αυτή την κατάληψη,μόνο που δεν έχουν υπολογίσει τι θα γίνει αν χοντρύνει το πράγμα και υπάρξουν νεκροί.Να είσαι καλά,καλημέρα!

Read more: Go to TOP and Bottom