Τρίτη 18 Ιανουαρίου 2011

Σοκ στην Πάρο από το φρικτό θάνατο αλόγου

Στο έγκυρο και παλαιότερο blog της Πάρου http://fileleutheros.pblogs.gr/ διαβάσαμε χτες μια φρικιαστική είδηση η οποία έχει σοκάρει όχι μόνο τους Παριανούς αλλά από σήμερα το πρωί ολόκληρο το Πανελλήνιο.
"Την περασμένη εβδομάδα ένας αγρότης στην Πάρο από την ευρύτερη περιοχή των Μαρμάρων πήγε και κατήγγειλε στην Αστυνομία την εξαφάνιση ενός αλόγου που είχε.

Την επόμενη ημέρα ο ίδιος αγρότης κάλεσε την τοπική Αστυνομία ότι είχε βρει το άλογό του νεκρό, σε παρακείμενο χωράφι της περιοχής. Όσοι αντίκρισαν το νεκρό άλογο έμειναν με «ανοικτό το στόμα», καθώς ήταν φανερό ότι κάποια ΔΙΠΟΔΑ ΖΩΑ του είχαν κόψει και αφαιρέσει τα δύο πισινά πόδια, αφήνοντας το να πεθάνει με φρικτό θάνατο!

Οι υποψίες για την ώρα «πέφτουν», δίχως όμως κανένα αποδεικτικό στοιχείο, σε λαθρομετανάστες από την Ασία!"

Οι ντόπιοι κάτοικοι των Μαρμάρων αμφισβητούν το γεγονός κι αυτό διότι ο ιδιοκτήτης του αλόγου από τον οποίο διέρρευσε  και η είδηση για το φρικτό  θάνατο του ζώου δεν θεωρείται αξιόπιστο άτομο.
Αυτό συμβαίνει διότι πριν λίγα χρόνια ο ίδιος είχε αναστατώσει το πανελλήνιο παρουσιαζόμενος ως ο μοναδικός νικητής του Τζόκερ,πράγμα που δεν ήταν αληθές.
Το Παριανό blog επέμενε από χτες ότι η είδηση είναι έγκυρη και διασταυρωμένη.
Σήμερα το πρωί βγήκε ο ίδιος ο ιδιοκτήτης του αλόγου,ο επονομαζόμενος  Εκατομμυριούχος ή Μυτιληνιός στο νησί,με το όνομά του στην εκπομπή του Αυτιά στο ALTER και επιβεβαίωσε το γεγονός λέγοντας πως το έχει καταγγείλει στο Αστυνομικό τμήμα της Παροικίας.
Εμείς δεν θα σταθούμε ούτε στην κλοπή του αλόγου(έτσι κι αλλιώς είναι ποινικό αδίκημα),ούτε και στο ότι το έφαγαν(;) άνθρωποι αφού σε άλλες χώρες συγκαταλέγεται στο μενού της διατροφής των.
Εμάς μας σόκαρε ο φρικτός κι απάνθρωπος τρόπος θανάτωσης του ζώου!
Ποιοι κανίβαλοι κατακρεούργησαν ζωντανό το άλογο,πως άντεχαν να το βλέπουν να σπαράζει;
Η Αστυνομία της Πάρου οφείλει να ερευνήσει την υπόθεση και να βρει τους δράστες είτε αυτοί είναι Ασιάτες είτε .... αφήστε δεν θέλουμε να σκεφτούμε ποιοι άλλοι θα μπορούσαν να έχουν κάνει αυτή την αποτρόπαια πράξη!
Ολα αυτά με την προϋπόθεση ότι ο κύριος Κρητικός δεν έχει στήσει άλλη μια πανελλήνια παράσταση!

1 σχόλιο:

Ρίκη Ματαλλιωτάκη είπε...

To ειδα Δημητρη μου, δυστυχως...

Read more: Go to TOP and Bottom