Παρασκευή 9 Ιουνίου 2017

Ολόκληρο το Βούλευμα-καταπέλτης για τον αγγειοχειρουργό που κατηγορείται για τη δολοφονία της 36χρονης μεσίτριας


της Δήμητρας Πανανού

Καταπέλτης είναι το βούλευμα του Συμβουλίου Πλημμελειοδικών Θεσσαλονίκης σε βάρος του 38χρονου αγγειοχειρουργού που κατηγορείται για την δολοφονία 36χρονης μεσίτριας, το πτώμα της οποίας βρέθηκε σε προχωρημένη σήψη σε απόκρημνη περιοχή, στην Κασσάνδρα Χαλκιδικής.

Το Συμβούλιο Πλημμελειοδικών δεν έκανε δεκτή την προσφυγή του κατηγορούμενου κατά του εντάλματος προσωρινής κράτησης του, υπογραμμίζοντας μάλιστα ότι εμφανίζεται σφόδρα πιθανό πως μπορεί να τελέσει και νέα αδικήματα ανάλογης απαξίας, αν αφεθεί ελεύθερος.

Συγκεκριμένα αναφέρεται πως από την πεισματική άρνηση του κατηγορούμενου να αποδεχθεί τη διάπραξη των συγκεκριμένων αδικημάτων, αλλά και από τον τρόπο δράσης του στην «κάλυψη» του εγκλήματος, καταδεικνύεται η παντελής απουσία ηθικών αναστολών.

Στο βούλευμα επισημαίνεται επιπλέον ότι ο 38χρονος συνάντησε το θύμα, το θανάτωσε και στην συνέχεια σχεδίαζε τις περαιτέρω ενέργειές του για να «καλύψει» το έγκλημα.

Επίσης, σύμφωνα με την ιατροδικαστική εξέταση, το θύμα έφερε εκδορές, οι οποίες προκλήθηκαν στο σώμα όσο ήταν εν ζωή, πιθανόν κατά την προσπάθεια του κατηγορούμενου να βάλει την 36χρονη μεσίτρια στο όχημά του, χωρίς να έχει αντιληφθεί ότι ήταν ακόμα ζωντανή.

Διαβάστε ολόκληρο το βούλευμα

http://www.enikos.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom