Κυριακή 22 Νοεμβρίου 2015

Παλικαρίσια ισοπαλία 0-0 ο Παναιτωλικός στην Τούμπα (φωτο & βίντεο))


Στη μισοάδεια Τούμπα ο ΠΑΟΚ υποδέχτηκε το μεσημέρι τον Παναιτωλικό στα πλαίσια της 11ης αγωνιστικής της Super League.Εγινε ένα πολύ καλό παιχνίδι με τις δύο ομάδες να παίζουν ανοιχτά και πολύ επιθετικά και να έχουν από ένα εξαιρετικό ημίχρονο η κάθε μία.

Δίκαιο το τελικό αποτέλεσμα,αν και στη λήξη του αγώνα ο Πάουλο θα μπορούσε να χαρίσει και φέτος τη νίκη στον Παναιτωλικό μέσα στην Τούμπα.

Αγνώριστος ο δικέφαλος στο πρώτο μέρος παραχώρησε γήπεδο σ' έναν μεταμορφωμένο Παναιτωλικό,ο οποίος ήταν διαρκώς στην επίθεση,είχε πολλές ευκαιρίες κι έψαχνε με κάθε τρόπο το γκολ.


Πρώτη καλή στιγμή στο 7':Σπουδαία στιγμή για τον ΠΑΟΚ,όταν ο Ροντρίγκες από αριστερά γύρισε στον Μπερμπάτοφ, το σουτ του Βούλγαρου κόντραρε στον Μάκο, ενώ ίδια τύχη είχε η προσπάθεια του Μακ στην επαναφορά.

Στο 20' γύρισμα του Κάπελ από δεξιά με αποδέκτη τον Μαρκόφσκι, ο Γλύκος με έγκαιρη έξοδο μπλόκαρε την μπάλα.

Στο 28' χτύπησε ο Παπουτσογιαννόπουλος και αντικαταστάθηκε λίγο μετά από τον Ρουσκουσέδα.

Στο 32' στην πρώτη επαφή του με την μπάλα ο Ρουσκουσέδα επιχείρησε ένα σουτ από το ημικύκλιο της περιοχής και η μπάλα κόντραρε στον Μαλεζά.

Στο 38' μία απίστευτη φάση: Ο Μύγας με δύναμη απομάκρυνε την μπάλα λίγα μέτρα έξω από την περιοχή του Παναιτωλικού  και η μπάλα πήρε τροχιά προς τα δίχτυα του Γλύκου, ο οποίος με υπερένταση έδιωξε σε κόρνερ!

Στο 45+2' σπουδαία στιγμή και πάλι για τον Παναιτωλικό:Ο Κάπελ "άδειασε" τον Τζιόλη από δεξιά, γύρισε προς τον Μαρκόφσκι, ο Μαλεζάς απομάκρυνε, ο Ρουσκουγιέδα πήρε την απόκρουση αλλά το σουτ του κόντραρε στα σώματα.

Ημίχρονο στην Τούμπα χωρίς  τέρματα


Χωρίς αλλαγές ξεκίνησαν το δεύτερο ημίχρονο οι δύο ομάδες με τον Παναιτωλικό να μπαίνει και πάλι φορτσάτος.

Στο 47' ο Ρουσκουγιέδα κλέβει και φεύγει στην κόντρα, αλλά από πλάγια θέση δεν βρίσκει στόχο.

Και στο 51' ο Βιγιαφάνιες σπαταλά μια καλή περίπτωση κόντρας του Παναιτωλικού.

Ο Τούντορ βλέποντας το πρόβλημα του ΠΑΟΚ στην δημιουργία και στην επίθεση έβγαλε τον Αθανασιάδη και πέρασε τον Πέλκα στον αγώνα...

Η είσοδος του νεαρού ανέβασε τον ΠΑΟΚ που πήρε τα ηνία του αγώνα και δημιούργησε πολλές ευκαιρίες,ενώ περιόρισε τον Παναιτωλικό σε αντεπιθέσεις.

Μετά από κόρνερ του ΠΑΟΚ στο 61' απομάκρυνε η άμυνα του Παναιτωλικού,έφυγε στην κόντρα ο Ρουσκουγιέδα και τον σταμάτησε αντικανονικά ο Πέλκας που είδε και την κίτρινη κάρτα.

Στο 68' νέα αντεπίθεση για τους φιλοξενούμενους, ο Κάπελ τελικός αποδέκτης της μπάλας, το σουτ που επιχείρησε όμως πέρασε άουτ.

Παρά τις αντεπιθέσεις του Παναιτωλικού,ο ΠΑΟΚ είναι αυτός που ελέγχει το παιχνίδι και πιέζει ασφυκτικά την άμυνα των Αγρινιωτών,η οποία ανθίσταται σθεναρά.

Στο 76' καλή στιγμή για τον ΠΑΟΚ: Ο Σκόνδρας έψαξε τον Μπερμπάτοφ στο δεύτερο δοκάρι, ο Βούλγαρος έπιασε κεφαλιά στο ύψος του πέναλτι αλλά ο Μάκος απομάκρυνε προ του Μακ.

Στο 77' ο Παναιτωλικός βγήκε ξανά στην κόντρα αλλά το σουτ του Ουαρντά κόντραρε ο Μαλεζάς και ο Γλύκος απομάκρυνε προ του Βιγιαφάνιες.

Στο 80' τεράστια ευκαιρία για τον ΠΑΟΚ: Ο Μακ βγάζει τον Μπερμπάτοφ εντελώς μόνο του προ του Κυριακίδη, αλλά ο Βούλγαρος φορ πλασάρει άουτ!

Στο προτελευταίο λεπτό των 5λεπτων καθυστερήσεων ο Πάουλο έχασε την ευκαιρία του αγώνα αφού μόνος του στο τετ α τετ με τον Γλύκο δεν μπόρεσε να τον πλασάρει.!



*Πέρσι ο Παναιτωλικός είχε νικήσει στην Τούμπα με δύο γκολ του Αλβες
*Κρατήθηκε ενός λεπτού σιγή στην έναρξη του αγώνα
*Μεγάλη μέρα για τον Αλέξανδρο Τζιόλη, καθώς με τη συμμετοχή του στην ενδεκάδα του ΠΑΟΚ στο ματς με τον Παναιτωλικό συμπλήρωσε 400 επίσημους αγώνες σε συλλογικό επίπεδο, σε Πρωτάθλημα-Κύπελλο-Ευρώπη σε όλες τις χώρες που έχει αγωνιστεί.

ΠΑΟΚ: Γλύκος, Σκόνδρας, Τζιόλης, Μαλεζάς, Γκολάσα(85' Ζάιρο), Κάτσε, Κίτσιου(71' Μυστακίδης), Ροντρίγκες, Αθανασιάδης(55' Πέλκας), Μακ και Μπερμπάτοφ

Παναιτωλικός: Κυριακίδης, Μαρτίνεθ, Μύγας, Πάουλο, Βιγιαφάνες(79' Κουτρομάνος), Κάπελ, Κούσας, Παπουτσογιαννόπουλος(32' Ρουσκουσέδα,92' Κόρσενς), Μάκος, Ουάρντα και Μαρκόφσκι

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom