Κυριακή 2 Αυγούστου 2015

37χρονη τουρίστρια διαμελίστηκε από προπέλα ταχύπλοου στη Ρόδο


Τραγωδία με θύμα 37χρονη Ρωσίδα τουρίστρια συνέβη νωρίς το βράδυ του Σαββάτου στη θαλάσσια περιοχή Τραουνού, ανάμεσα στο Φαληράκι και το γκολφ. Η άτυχη Ρωσίδα βρέθηκε σήμερα Κυριακή πρωινές ώρες διαμελισμένη, ύστερα από ολονύκτιες έρευνες στις οποίες έλαβαν μέρος σκάφη του Λιμεναρχείου και ελικόπτερο.

Ως υπεύθυνος της τραγωδίας έχει συλληφθεί αλλοδαπός χειριστής ταχύπλοων σκαφών, που όπως όλα δείχνουν κτύπησε με την προπέλα τη Ρωσίδα τουρίστρια που εκείνη την ώρα έκανε μπάνιο.

Όλα συνέβησαν το βράδυ του Σαββάτου, όταν το ταχύπλοο που εκπαίδευε σκιέρ πέρασε από τη θαλάσσια περιοχή Τραουνού και παρέσυρε την 37χρονη τουρίστρια, με αποτέλεσμα να της καταφέρει θανάσιμα κτυπήματα κατά μήκος του σώματός της.

Το Λιμεναρχείο Ρόδου ενημερώθηκε από ροδίτη φίλο της 37χρονης Ρωσίδας τουρίστριας, καθώς ανησύχησε όταν πέρασαν πολλές ώρες και η ίδια δεν είχε επιστρέψει από τη θάλασσα. Οι έρευνες για τον εντοπισμό της ξεκίνησαν αμέσως και η τραγωδία αποκαλύφθηκε τα ξημερώματα, όταν το πτώμα της βρέθηκε κυριολεκτικά διαμελισμένο.

Δεν είναι ακόμα επιβεβαιωμένο αν ο αλλοδαπός χειριστής του ταχύπλοου εκινείτο κοντά στην παραλία ή σε μεγάλη απόσταση, όπως προβλέπουν οι κανόνες ασφαλείας. Ο ίδιος έχει συλληφθεί και κρατείται στο Λιμεναρχείο, αξιωματικοί του οποίου παίρνουν καταθέσεις για την πλήρη διαλεύκανση της τραγικής υπόθεσης. Μετά την ολοκλήρωσης της δικογραφίας θα οδηγηθεί στην εισαγγελέα Ρόδου.

http://rodosalarm.gr/

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Αν δεν απομακρυνθουν πολλες δεκαδες χιλιομετρα μακρυα απο τις
ακτες των λουομενων αυτα τα εγκληματικα σκαφη παντα τετοια θα
συμβαινουν Οι κατοχοι αυτων των σκαφων δεν σεβαστηκαν ποτε τη
τη ζωη και την ασφαλεια των λουμενων Μονο αν διωχτουν μακρυα
απ τις ακτες αυτοι οι εγκληματιες τοτε μονο οι λουομενοι θα
σιγορευτουν οτι δεν θα τους διαμελισει καποια προπελα ταχυπλοου ΜΕΛ

Read more: Go to TOP and Bottom