Πέμπτη 23 Ιουλίου 2015

Ξεψάρωσε νωρίς ο Τσακαλώτος και θα το σπάσει... το καλάμι! - Άγριος καυγάς του με τον Μητρόπουλο (βίντεο)

Προκλητικότατος και είρωνας χτες στη Βουλή,έδειξε να 'χει καβαλήσει το καλάμι και κατέστρεψε την εικόνα του

Ανέβηκαν οι τόνοι στη Βουλή, όταν ενώ ο Ευκλείδης Τσακαλώτος μιλούσε απευθυνόμενος στον Νίκο Καραθανασόπουλο, ο βουλευτής του ΚΚΕ φώναζε από τα έδρανα της Βουλής κατηγορώντας τον για "αμπελοφιλοσοφίες".

Ο υπουργός Οικονομικών αφού κατηγόρησε τον κ. Καραθανασόπουλο ότι "είναι κατάντια" που απαντάει με αυτόν τον τρόπο, εξέφρασε την ενόχλησή του στον αντιπρόεδρο της Βουλής Αλέξη Μητρόπουλο λέγοντας: "Ευχαριστούμε κύριε Πρόεδρε για την προστασία που δίνετε στους υπουργούς".

Στη συνέχεια απευθύνθηκε ξανά προς το προεδρείο, λέγοντας σε έντονο ύφος: "Προεδρεύετε ή δεν προεδρεύετε για να ξέρω;", προκαλώντας έτσι την "έκρηξη" του Αλέξη Μητρόπουλου.

"Θα σας μιλήσω προσβλητικά και αυστηρά" απάντησε ο αντιπρόεδρος της Βουλής και χτυπώντας το χέρι στην έδρα και κατηγόρησε τον Ευκλείδη Τσακαλώτο ότι προκαλεί τους βουλευτές. Η ένταση συνεχίστηκε...

Δείτε το βίντεο


Από νωρίς όμως είχε δείξει την πρόθεσή του ο Τσακαλώτος να προκαλέσει,αφού στην πρώτη ομιλία του θυμήθηκε τις "οροθετικές ιερόδουλες" του Λοβέρδου και προσπαθούσε επί ματαίω να κάνει λογοπαίγνιο εναντίον του,ενώ ο προεδρεύων Αλέξης Μητρόπουλος προσπαθούσε να τον επαναφέρει στην τάξη...

«Ο κ. Λοβέρδος κρέμασε στο διαδίκτυο τις οροθετικές γυναίκες για να πάρει 100-200 ψήφους και στον αγώνα του να γίνει χαλίφης στη θέση του χαλίφη», τόνισε ο κ. Τσακαλώτος προκαλώντας την αντίδραση του βουλευτή του ΠΑΣΟΚ και πρόσθεσε:

«Δεν μπορείτε σήμερα να κατηγορείτε την κυβέρνηση της Αριστεράς.

Να μην κοιτάτε αλλού όταν έχετε και εσείς ευθύνες. Μην επενδύετε στο διχασμό του ΣΥΡΙΖΑ.

Ο Κώδικας Πολιτικής Δικονομίας θα τεθεί σε εφαρμογή την 1η Ιανουαρίου και έως τότε θα έχουμε ρύθμιση και λύση για την πρώτη κατοικία και τα κόκκινα δάνεια, δεν υπάρχει καμία ανησυχία».



Η απάντηση Λοβέρδου


Κρίμα ρε Ευκλείδη... πίστεψες ότι κατάφερες συμφωνημένη συμφωνία και θα το σπάσεις το καλάμι!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom