Τρίτη 28 Ιουλίου 2015

Τραγωδία στα Καμένα Βούρλα! Νεκρή 30χρονη μητέρα,τραυματίες ο σύζυγος και τα παιδιά (φωτο)


To θανατηφόρο τροχαίο συνέβη στο 185 χλμ. της Εθνικής Οδού Αθηνών-Λαμίας μεταξύ Καμένων Βούρλων και Μώλο,όταν ΙΧ αυτοκίνητο ξέφυγε από την πορεία του.

 Νεκρή ανασύρθηκε μία 30χρονη γυναίκα, ενώ τραυματισμένοι μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο ο οδηγός του οχήματος και σύζυγός της, καθώς και τα δύο παιδιά τους.


ΦΩΤΟ από lamiareport.gr
ΦΩΤΟ από lamiareport.gr

Στις 14.00 το μεσημέρι, κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες, το ΙΧ της οικογένειας που κινείτο στην άκρα δεξιά λωρίδα του αυτοκινητοδρόμου με κατεύθυνση προς τη Λαμία, χτύπησε πάνω σε ένα κράσπεδο γέφυρας, με συνέπεια να ξεφύγει από την πορεία του και να προσκρούσει στη συνεχεία σε άλλα κράσπεδα και στις μπάρες.

Αστυνομικοί και πυροσβέστες απεγκλώβισαν νεκρή την 30χρονη συνοδηγό, από την πλευρά της οποίας βρισκόταν το σημείο πρόσκρουσης στο κράσπεδο, σοβαρά τραυματία τον οδηγό, αλλά και ένα από τα δύο παιδιά. 
ΦΩΤΟ από lamiastar.gr
ΦΩΤΟ από lamiastar.gr
ΦΩΤΟ από lamiastar.gr
ΦΩΤΟ από lamiastar.gr
ΦΩΤΟ από lamiastar.gr
ΦΩΤΟ από lamiastar.gr

Όλοι τους μεταφέρθηκαν στο Νοσοκομείο της Λαμίας, ενώ η αστυνομία, που διερευνά τα ακριβή αίτια του δυστυχήματος, διέκοψε την κίνηση στο ρεύμα προς Λαμία (η κίνηση διεξάγεται πλέον από παραδρόμους μέχρις ότου απομακρυνθεί το αυτοκίνητο και αποκατασταθεί η κυκλοφορία). 

Πηγή: lamiareport.gr, lamiastar.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom