Παρασκευή 31 Ιουλίου 2015

Την "έπεσαν" στην Εύα Καϊλή στην Αντίπαρο - Η ίδια διαψεύδει το επεισόδιο και μιλάει για παιδάκια που ¨θαμπώθηκαν" από την παρουσία της

"Για εμάς από σήμερα ξεκινάει μια καινούργια πολεμική με αυτούς που έπνιξαν τον τόπο στο αίμα και τα τσιράκια τους. Πασοκ και μπουζούκια τέλος"

Φραστική επίθεση δέχτηκε η Εύα Καϊλή στην Αντίπαρο από 7 άτομα!
''ΠΑΣΟΚ και μπουζούκια τέλος'' γράφουν στην ιστοσελίδα indymedia αυτοί που την "έπεσαν" στην ευρωβουλευτή του ΠΑΣΟΚ και στην παρέα της και τους ανάγκασαν να αποχωρήσουν από τα στενά που έκαναν βόλτα για να ηρεμήσουν τα πνεύματα...

Ειδικότερα η ανάρτηση με τίτλο «Πέσιμο στην Εύα Καϊλή στην Αντίπαρο» αναφέρει: «Την Τετάρτη 29/7 στα Σοκάκια της χώρας της Αντιπάρου, ομάδα 7 ατόμων επιτεθήκαμε Φραστικά και διώξαμε την Ευρωβουλευτή του ΠΑΣΟΚ Εύα Καϊλή, όταν εντοπίστηκε να περπάτα ανέμελη χωρίς συνοδεία μπράβων (πάρα μόνο συνοδεία κάποιων τζιτζιφιόγκων φίλων της που φώναζαν «είμαστε όλοι Έλληνες») στα σοκάκια της Αντιπάρου.

Της επισημάναμε την ηθική της αυτουργία σε 7.000 αυτοκτονίες και απαιτήσαμε να εξαφανιστεί από το σημείο και να επιστρέψει μόνο με συνοδεία Μπράβων. Κάποιος από την παρέα της πασοκας τηλεφώνησε σε δυο άτομα της νύχτας από το νησί οι οποίοι ήρθαν διακριτικά να ελέγξουν την κατάσταση και οι ίδιοι αργότερα επιτεθήκαν με χυδαία σεξιστικά σχόλια όπως ''δεν σ' αρέσει να σε γαμ... δεξιοι'' σε συντροφισσα που συμμετείχε προηγουμένως στην δράση,όταν την βρήκαν μόνη.

Για εμάς από σήμερα ξεκινάει μια καινούργια πολεμική με αυτούς που έπνιξαν τον τόπο στο αίμα και τα τσιράκια τους. Πασοκ και μπουζούκια τέλος».

Η ίδια διαψεύδει το επεισόδιο

Σε δημοσιογράφους που τη ρώτησαν σχετικά απάντησε:
"Ηταν κάποια μικρά παιδιά που ξαφνιάστηκαν από εμένα και άρχισαν να μου λένε την ώρα που περπατούσα σε ένα δρομάκι ότι φταίνε οι πολιτικοί..."!

"Περπατώντας στο δρόμο ξαφνιάστηκαν κάποια παιδιά και με ρώτησαν "γιατί δεν έχεις ασφάλεια;". Μου λέει μια κοπέλα πως οι πολιτικοί φταίνε για ολα. Τίποτα άλλο δεν συνέβη. Είναι αστεία αυτά που γράφονται. Ήταν μικρά παιδάκια. Εγώ δεν αντέδρασα. Δεν έγινε ποτέ επίθεση εις βάρος μου".

Μια ώρα πριν η κυρία Εύα Καϊλή έγραψε τα παρακάτω στο fb


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom