Τετάρτη 29 Ιουλίου 2015

Προφυλακίστηκε η σατανική χήρα για τη δολοφονία του καπετάνιου - Η απολογία της και τα νέα στοιχεία για το έγκλημα της Κοιλάδας!


- Η 38χρονη Δήμητρα Βούλγαρη κρίθηκε προφυλακιστέα με σύμφωνη γνώμη ανακριτή και εισαγγελέα
- Η ''μαύρη χήρα'' αρνήθηκε ότι σκότωσε τον καπετάνιο σύζυγό της, στην Κοιλάδα της Αργολίδας
- ''Θα την σκοτώσω με τα ίδια μου τα χέρια'' λέει ο πατέρας του Θανάση Λάμπρου που έπεσε νεκρός
- Καρέ - καρέ η έξοδος της γυναίκας από τα δικαστήρια Ναυπλίου, όπου είχε συγκεντρωθεί κόσμος
- Τι ζητάει ο Αλέξης Κούγιας που ανέλαβε την υπεράσπιση της οικογένειας του θύματος
ΦΩΤΟ ΚΑΙ ΒΙΝΤΕΟ


Με τη σύμφωνη γνώμη ανακριτή και εισαγγελέα, η 38χρονη Δήμητρα Βούλγαρη κρίθηκε προφυλακιστέα, για τη δολοφονία του συζύγου της, στην Κοιλάδα Αργολίδας τον περασμένο Δεκέμβριο. Η ίδια αρνήθηκε όλες τις κατηγορίες για το έγκλημα που πάντως αρχικά ομολόγησε στην αστυνομία και είπε ότι δεν βρισκόταν στο σπίτι, τη στιγμή που ο καπετάνιος έπεσε νεκρός.

Η 38χρονη υποστήριξε ότι οι αστυνομικές αρχές τής άσκησαν έντονη ψυχολογική πίεση καθώς όπως είπε επί 21 ώρες προσπαθούσαν να την κάνουν να παραδεχθεί ότι διέπραξε το έγκλημα. Ο νέος δικηγόρος της πριν την έναρξη της ανάκρισης δήλωσε ότι «η εντολέας αρνείται την πράξη που της αποδίδουν», ενώ είπε ότι η εξέταση της διήρκησε πάνω από 15 ώρες. 
Η έξοδος της χήρας από τα δικαστήρια το απόγευμα - ΦΩΤΟ EUROKINISSIΗ έξοδος της χήρας από τα δικαστήρια το απόγευμα - ΦΩΤΟ EUROKINISSI
Η έξοδος της χήρας από τα δικαστήρια το απόγευμα - ΦΩΤΟ EUROKINISSIΗ έξοδος της χήρας από τα δικαστήρια το απόγευμα - ΦΩΤΟ EUROKINISSI
Το ξέσπασμα του πατέρα του καπετάνιου
Τραγική φιγούρα για ακόμα μία μέρα ο πατέρας του καπετάνιου που προσπαθεί να συνειδητοποιήσει τα όσα έγιναν. Σε δηλώσεις του στο Έθνος τονίζει πως αν η χήρα δεν πάει ισόβια θα την σκοτώσει: ''Είπα πολλά, την έβρισα, της είπα διάφορα. Αλλά τι σημασία έχει; Ο γιος μου ήταν το καλύτερο παιδί του χωριού. Τώρα πάει, χάθηκε. 

Τι σημασία έχει; Τόσους μήνες μας έπαιζε θέατρο. Έπρεπε να το είχα καταλάβει. Την υποψιαζόμασταν, αλλά όχι ως δολοφόνο, ως συνεργό. Για να καταλάβετε, εγώ στην αρχή τη δεχόμουν στο σπίτι μου. Εγώ έχω φάει τα ψωμιά μου. Αν δεν πάει ισόβια, εγώ θα την καθαρίσω''!



Την υπεράσπιση της οικογένειας του καπετάνιου έχει αναλλάβει το δικηγορικό γραφείο του Αλέξη Κούγια. Με ανακοίνωση που εξέδωσε τονίζει πως θα κατατεθεί αίτηση για αναπαράσταση του εγκλήματος. 

Αναλυτικά: ''Αίτηση αναπαραστάσεως του εγκλήματος θα υποβληθεί στον Τακτικό Ανακριτή Ναυπλίου, κο Νικόλαο Χατζημαρουλή, εκ μέρους των γονέων και της αδελφής του θύματος δολοφονίας, που έλαβε χώρα την 8/12/2014 στην Κοιλάδα Αργολίδας, Αθανασίου Λάμπρου, αμέσως μετά την γνωμοδότηση Ανακριτού και Εισαγγελέως Ναυπλίου σχετικώς  με την προσωρινή κράτηση της κατηγορούμενης''.



Οι εραστές της ''μαύρης χήρας'' και το άγνωστο μήνυμα στο κινητό του καπετάνιου
Την ίδια ώρα, νέες πληροφορίες έρχονται στο φως για όσα συνέβησαν την ημέρα του φονικού στο σπίτι του φίλου του θύματος το οποίο είχε μετατραπεί σε άντρο ξέφρενων οργίων με ομαδικό σεξ και ανταλλαγές συντρόφων.

Σύμφωνα με την εφημερίδα Espresso που επικαλείται αστυνομικές πηγές, ένα γραπτό μήνυμα που έλαβε στο κινητό του τηλέφωνο ο άτυχος Θανάσης Λάμπρου φαίνεται ότι αποτέλεσε την αιτία για να ξεσπάσει ο μοιραίος καυγάς.

Όταν η 37χρονη άκουσε τον ήχο ειδοποίησης, άρπαξε το τηλέφωνο διάβασε το μήνυμα κι εξοργίστηκε. Ακολούθησε άγριος καυγάς με τον σύζυγό της κι εκείνη φέρεται ότι άρπαξε το όπλο και τον πυροβόλησε δυο φορές, αν και η ίδια ισχυρίστηκε προανακριτικά ότι το περίστροφο εκπυρσοκρότησε πάνω στην πάλη. 

Κατόπιν, όπως η ίδια είχε περιγράψει στους αστυνομικούς έβαλε το όπλο στο χέρι του άντρα της για να φανεί ως αυτοκτονία. Έπειτα άρπαξε το τσαντάκι και το κινητό του και τα μετέφερε στο σπίτι τους για να αποπροσανατολίσει τις αστυνομικές έρευνες, θέλοντας να δείξει ότι έγινε κάτι ξαφνικό και ο σύζυγός της έφυγε από εκεί άρον άρον.

Αξιωματικός της ΕΛ.ΑΣ, ο οποίος κατέγραψε τις αντιφάσεις στις οποίες υπέπεσε όλους αυτούς τους μήνες η σατανική χήρα, ανέφερε ότι η 37χρονη διέγραψε το επίμαχο μήνυμα από το κινητό τηλέφωνο του νεκρού συζύγου της για να μην κινήσει υποψίες. 

Εντύπωση προκαλεί το γεγονός ότι η 38χρονη ζήλευε το θύμα παρά το γεγονός ότι εκείνη (σύμφωνα με τις καταθέσεις που έχει συλλέξει η ΕΛ.ΑΣ) φέρεται ότι τον απατούσε με νεαρότερους άντρες της περιοχής. Αυτό προκύπτει και από τις συνομιλίες που κατέγραψε ο «κοριός» της Αστυνομίας, στις οποίες η Δήμητρα Βούλγαρη φέρεται ότι διατηρούσε αρκετές εξωσυζυγικές σχέσεις.

Πηγή: Espresso

http://www.newsit.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom