Κυριακή 19 Ιουλίου 2015

Φωτορεπορτάζ από την εορτή της Αγίας Μαρίνας στην Καμαρούλα Αγρινίου


Ανήμερα της μνήμης της Αγίας Μαρίνας,προχθές 17 Ιουλίου και στο ομώνυμο γραφικό εκκλησάκι πάνω από την Καμαρούλα Αγρινίου, εψάλει πανηγυρική Θεία Λειτουργία παρουσία πολλών πιστών.

Παρά την αρκετή ζέστη, πιστοί όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος, βρέθηκαν στο πανέμορφο και συνάμα γραφικό εκκλησάκι της Αγίας Μαρίνας για να προσκυνήσουν την ιερά εικόνα και παρακολούθησαν με κατάνυξη την θεία Λειτουργία.
????????????????????????????????????Αγαπημένο σημείο για τους κατοίκους της περιοχής, πάνω από την Καμαρούλα και μόλις λίγο έξω από την πόλη του Αγρινίου. Μέσα στα πεύκα, το εκκλησάκι δεσπόζει επιβλητικά και ο επισκέπτης μπορεί να απολαύσει την υπέροχη θέα.????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????

από http://agrinioreport.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom