Παρασκευή 10 Ιουλίου 2015

Πουλάει τρέλα η Πρόεδρος της Βουλής; - Πρότεινε να γίνει αύριο η συζήτηση - Αντέδρασαν έντονα οι κοινοβουλευτικοί εκπρόσωποι - Επεισόδιο με την Αννα Καραμανλή

update:Ενημέρωση από τη ρεπόρτερ του ΣΚΑΪ στις 23:42 λέει ότι η κυρία πρόεδρος δεν θα καθίσει στην έδρα και θα ψηφίσει "παρών" στο τέλος!

Διάσκεψη των προέδρων συγκάλεσε η πρόεδρος της Βουλής, Ζωή Κωνσταντοπούλου, προκειμένου να συντάξει προς την Ολομέλεια του Κοινοβουλίου, το εισαγωγικό της κοινής συνεδρίασης των Επιτροπών επί του σχεδίου νόμου με την εξουσιοδότηση της ελληνικής διαπραγματευτικής ομάδας για τη σύναψη της δανειακής σύμβασης με τον Ευρωπαϊκό Μηχανισμό Σταθερότητας (ESM).

Στη Διάσκεψη των προέδρων θα αποφασιστεί η διαδικασία που θα ακολουθηθεί στην Ολομέλεια οπότε και θα οριστεί η ώρα κατά την οποία θα ξεκινήσει η συζήτηση.

Οπως μετέδωσε πριν από λίγο ο ρεπόρτερ του Mega από τη Βουλή,η Ζωή Κωνσταντοπούλου πρότεινε να γίνει αύριο το πρωί στην Ολομέλεια η συζήτηση.

Οπως ήταν φυσικό αντέδρασαν έντονα οι κοινοβουλευτικοί εκπρόσωποι των κομμάτων που επιθυμούν τη συμφωνία με τους δανειστές κι έτσι η ολομέλεια αναμένεται  να ξεκινήσει λίγο μετά τα μεσάνυχτα... εκτός βέβαια κι αν σκεφτεί κάτι άλλο η κυρία Πρόεδρος!

Είναι απλά "το τυπικό γράμμα του νόμου" ή έχει κάτι άλλο στο μυαλό της η κυρία Κωνσταντοπούλου,που με το ένα και το άλλο κατάφερε να περάσει άπρακτη η Παρασκευή;

Επεισόδιο της Ζωής με την Άννα Καραμανλή στο ασανσέρ της Βουλής

Φαίνεται οτι η πρόεδρος της Βουλής , Ζωή Κωνσταντοπούλου δεν μπορεί να κρατήσει τα νεύρα της σήμερα. Πριν λίγο είχε επεισόδιο στο ασανσέρ της Βουλής με τη βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας, Άννα Καραμανλή.


Η κα Κωνσταντοπούλου μπήκε στο ασανσέρ με δυο συνεργάτες της και όταν πήγε να μπει η Άννα Καραμανλή της ειπε "δεν μπορείτε να μπείτε".

Βέβαια επειδή δεν υπάρχει κανονισμός που να λέει πως το ασανσέρ όταν είναι η Ζωή Κωνσταντοπούλου μέσα, δεν μπορεί να χρησιμοποιηθεί από άλλον, η κα Καραμανλή την αγνόησε και μπήκε στο ασανσέρ για να της απαντήσει η κα Κωνσταντοπούλου: "στο σπίτι σας δεν σας μάθανε τρόπους".

Η κα Καραμανλή φυσικά δεν άφησε αναπάντητη την πρόκληση της κας Κωνσταντοπούλου και της απάντησε : "οι γονείς μου με μάθανε να σέβομαι και να με σέβονται".

Ευτυχώς στον επόμενο όροφο η κα Κωνσταντοπουλου κατέβηκε και απετράπη η ... σύρραξη. Οπως φαίνεται η Ζωή Κωνσταντοπούλου δεν μπορεί να κρύψει τα νεύρα της λόγω της ημέρας.

Θοδωρης Δαφέρμος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom