Τρίτη 21 Ιουλίου 2015

Η Πρόεδρος Ζωή σε ρόλο Λυσιστράτης για την αποκατάσταση της Δημοκρατίας στην Ελλάδα


Ποιος είδε την Πρόεδρο (για πόσο ακόμα Αλέξη;) Ζωή και δεν τη φοβήθηκε. Αστραψε και βρόντησε και με γουρλωμένο μάτι μας ανακοίνωσε πως στην Ελλάδα δεν έχουμε πλέον Δημοκρατία.

Αμάν, ξεφώνισα ο γέρο Κάλχας που τόσες και τόσες αντιδημοκρατικές
εκτροπές είδα και κοίταξα γύρω μου με ανησυχία για να δω αν υπάρχει κανένας κύριος με μαύρα γυαλιά, καβουράκι και σηκωμένη καμπαρντίνα, που ακουμπάει δήθεν αδιάφορα σε κάποιο τοίχο.

Για χούντα του Αλέξη πάντως ακόμα δεν μίλησε, όμως πραξικόπημα από τους εταίρους είχαμε, μας είπε η Πρόεδρος (για πόσο ακόμα Αλέξη;) Ζωή και πρόσθεσε: “Η Ελλάδα βρίσκεται αυτή τη στιγμή σε καθεστώς στραγγαλισμού της δημοκρατικής λειτουργίας της. Το κοινοβούλιο καλείται από τα ξημερώματα της προηγούμενης Δευτέρας, από τις 13 Ιουλίου 2015 να νομοθετεί καθ’ υπαγόρευση της εκτελεστικής εξουσίας και μάλιστα της Συνόδου Ηγετών της Ευρωπαϊκής Νομισματικής Ένωσης. Από τις 13 Ιουλίου αμφισβητείται η δημοκρατία στη χώρα μας, το αυτεξούσιο της Βουλής, η ελευθερία συνείδησης και έκφρασης των βουλευτών, η δυνατότητα τους να συζητήσουν”.

Δεν μας είπε αν στηρίζει την κυβέρνηση, αλλά καταψηφίζει τη συμφωνία (ίσως γιατί την πρόλαβε ο Λαφαζάνης και η Πρόεδρος (για πόσο ακόμα Αλέξη;) Ζωή σιχαίνεται τις αντιγραφές), ούτε μας έδωσε ακόμα ραντεβού στα γουναράδικα, όπως η κολλητή της Ραχήλ Μακρή.

Ισως να έχει κάποιο άλλο σχέδιο στο μυαλό της, όπως για παράδειγμα ως άλλη Λυσιστράτη να ζητήσει από τις Ελληνίδες να βάλουν μπρος τα μεγάλα μέσα για την αποκατάσταση της Δημοκρατίας ή κάτι άλλο που μόνο το πολυμήχανο μυαλό της Προέδρο (για πόσο ακόμα Αλέξη;) Ζωής μπορεί να συλλάβει.

Κάλχας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom