Σάββατο 11 Ιουλίου 2015

ΗΛΕΙΑ: Αυτοκτόνησε 76χρονος - Πήρε τηλέφωνο φίλους του πριν την πράξη του


Μια τραγωδία φαίνεται πως κρύβει η αυτοκτονία ενός 76χρονου στο Ψάρι Βάρδας,στην Ηλεία, το πρωί του Σαββάτου. 

Ο ηλικιωμένος αυτοπυροβολήθηκε στο στήθος και μάλιστα δύο φορές με το δίκαννο κυνηγετικό του όπλο, σε αγροικία ιδιοκτησίας του.
Πριν την πράξη του επικοινώνησε με φίλη του στην Πάτρα τηλεφωνικά, προκειμένου να της προαναγγείλει την πράξη που θα ακολουθούσε. Εκείνη θέλοντας να τον αποτρέψει έκλεισε το τηλέφωνο και ειδοποίησε άμεσα την Αστυνομία.

Ο 76χρονος επικοινώνησε και με δεύτερο φίλο του για να του πει ότι θα αυτοκτονήσει. Οι Αρχές της Αχαΐας που ενημερώθηκαν άμεσα από την γυναίκα που είχε επικοινωνήσει ο αυτόχειρας και το ίδιο άμεσα ενημερώθηκε και το Α.Τ. Βάρδας.

Ο διοικητής κ. Γεωργούλιας μαζί με άλλους αστυνομικούς κινήθηκαν τάχιστα προς το Ψάρι, το οποίο όμως απέχει αρκετά χιλιόμετρα, και έφτασαν εκεί τη στιγμή που ο 76χρονος είχε πατήσει για δεύτερη φορά τη σκανδάλη.

Είχε σταθεί στο αυτοκίνητό του έξω από την αγροικία και είχε σημαδέψει στο στήθος του.

Σύμφωνα με πληροφορίες οικογενειακά σοβαρά προβλήματα υγείας που αντιμετωπίζει τόσο η σύζυγός του όσο και η κόρη του, οδήγησαν στην απελπισία τον 76χρονο που έβαλε τέλος στη ζωή του.

Μάλιστα σύμφωνα με πληροφορίες λίγο πριν την αυτοκτονία, είχε επιστρέψει από νοσοκομείο της Πάτρας όπου νοσηλεύεται η σύζυγός του.

Στο σημείο έφτασαν ο αναπληρωτής Αστυνομικός Διευθυντής Ηλείας Γιώργος Κωστόπουλος μαζί με άνδρες του Τμήματος Ασφαλείας Αμαλιάδας.

ilialive.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom