Κυριακή 26 Ιουλίου 2015

Θρίλερ στην Τήνο: Καταμαράν προσάραξε στα βράχια λόγω ομίχλης - Με καΐκια αποβιβάζουν τους 239 επιβάτες


- Θρίλερ σε πλήρη εξέλιξη στην Τήνο
- Καταμαράν προσάραξε σε βράχια κοντά στο λιμάνι
- Σύμφωνα με τον καπετάνιο, αιτία ήταν η πυκνή ομίχλη
- "Στο πόδι" το Λιμενικό για να βοηθήσει τους 239 επιβάτες να εγκαταλείψουν το πλοίο
- Δεν έχει αναφερθεί κάποιος τραυματισμός μέχρι στιγμής
Σε βραχώδη περιοχή της Τήνου προσάραξε ένα καταμαράν γεμάτο με τουρίστες, εξαιτίας της ομίχλης χωρίς ευτυχώς να τραυματιστεί κάποιος από τους επιβάτες.

Τον τρόμο έζησαν οι επιβάτες ενός καταμαράν, όταν εξαιτίας της πυκνής ομίχλης στο λιμάνι της Τήνου παρασύρθηκε στα βράχια του νησιού!

Στο καταμαράν επέβαιναν κατά κύριο λόγο τουρίστες, οι περισσότεροι από τους οποίους Ασιάτες, όπως δήλωσε στην τηλεοπτική εκπομπή Καλημέρα του skai, ένας Έλληνας επιβάτης που παρενέβη τηλεφωνικά.

Ο επιβάτης δήλωσε στην εκπομπή πως πλησίασαν καϊκια και βοηθούν τους επιβάτες να βγουν με ασφάλεια από το καταμαράν, ενώ τόνισε πως δεν επικράτησε καθόλου πανικός, με τους Έλληνες να προσπαθούν να καθησυχάσουν τους ξένους τουρίστες.

Το περιστατικό έγινε λίγο μετά τις 9 το πρωί της Κυριακής και στο λιμάνι της Τήνου σήμανε συναγερμός!

Ευτυχώς δεν έχει αναφερθεί προς το παρόν κάποιος τραυματισμός από την συγκεκριμένη περιπέτεια, με την επιχείρηση αποβίβασης να βρίσκεται αυτή την ώρα σε πλήρη εξέλιξη και τους άνδρες του Λιμενικού να προσπαθούν να μεταφέρουν με ασφάλεια όλους τους επιβάτες στη στεριά.

Το καταμαράν ήταν προγραμματισμένο να φτάσει στην Τήνο στις 09:15 το πρωί της Κυριακής, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες του newsIT δεν υπάρχει ευτυχώς εισροή υδάτων.

Το πλοίο είχε ξεκινήσει από την Ραφήνα, με προορισμό την Πάρο, την Τήνο και τη Μύκονο.

http://www.newsit.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom