Τρίτη 14 Φεβρουαρίου 2012

Πάρος: Νεκρός καπετάνιος στο Βίντσι Παροικιάς - Απορίες…



Την Κυριακή 12/2 το πρωί έγινε γνωστό ότι απεβίωσε ο καπετάνιος, Νίκος Πατέλης, του πλοίου «ΚΑΛΥΨΩ», ένα από τα μικρά φορτηγά που προσεγγίζουν τακτικά το λιμάνι της Παροικιάς εδώ και χρόνια για να μεταφέρουν τα αδρανή υλικά από τα λατομεία «ΑΦΟΙ ΡΗΓΑ».
Άφησε την τελευταία του πνοή σε νοσοκομείο της Αθήνας, ως συνέπεια ατυχήματος που είχε στην Πάρο. Συγκεκριμένα, το βράδυ της 11/02/12 γύρω στις 10:00 προσπάθησε μαζί με την σύζυγο του να εξέλθει από το πλοίο. Η σύζυγος του κατέβηκε, όμως ο ίδιος παραπατώντας έπεσε μεταξύ του μόλου στο Βίντσι Παροικιάς και των «πλευρών» του πλοίου. Χτύπησε το κεφάλι του στο πίσω μέρος και μετά έπεσε στο νερό.
Αμέσως κατέφθασαν διασώστες από το Κέντρο Υγείας και του αποκατέστησαν την αναπνοή, καθώς βρισκόταν στο νερό λιπόθυμος και με την βοήθεια άλλων, μεταφέρθηκε στο Κέντρο Υγείας.
Μεταξύ 10:15 και 02:30 δεν γνωρίζουμε…
τι έγινε στο Κέντρο Υγείας. Αυτό που γνωρίζουμε είναι ότι ο άνθρωπος είχε την ανάγκη να ταξιδέψει για κεντρικό νοσοκομείο (εντατική κλπ). Και αυτό το γνωρίζουμε από το αποτέλεσμα. Διότι στις  2:30 τη νύχτα της Κυριακής 12/2 άρχισε η μεταφορά του για το αεροδρόμιο Πάρου, προκειμένου το Βελέντζειο αεροπλάνο – ασθενοφόρο να τον μεταφέρει στην Αθήνα.
Τελικά, ο άνθρωπος κατέληξε μερικές ώρες αφότου έφτασε σε νοσοκομείο της Αθήνας.
Την Τρίτη 14/2 έγινε η κηδεία του ανδρός.
Την ίδια ημέρα η εφημερίδα μας (14/2) υπέβαλε τα παρακάτω ερωτήματα, αφενός στο Κέντρο Υγείας Πάρου, αφετέρου προς το Λιμεναρχείο και το Λιμενικό Ταμείο:
(Α)
-
(Β)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom