Δευτέρα 27 Φεβρουαρίου 2012

Η εγκληματικότητα στα ύψη - Αστυνομικοί τραυματίες - Νεκρός στο Σχιστό - Επιθέσεις κατά της ζωής σε όλη τη χώρα


Φοβερή έξαρση της εγκληματικότητας!Ο καθένας μας μπορεί να είναι το επόμενο θύμα!
Πέρα από τις κλοπές και τις ληστείες έχουμε επιθέσεις κατά της ανθρώπινης ζωής για ψύλλου πήδημα.Το αστυνομικό δελτίο ενός μόνο 24ωρου πραγματικά σοκάρει
=====
Συναγερμός έχει σημάνει στην Ελληνική Αστυνομία καθώς αναζητείται 31χρονος από το χωριό Άσπρο Πέλλας, γιατί πήγε να σκοτώσει συγχωριανό του.
Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, υπήρξε διαπληκτισμός ανάμεσα στα δύο άτομα και ο 31χρονος πυροβόλησε το άλλο άτομο 47 ετών στα πόδια και έπειτα το έσκασε...
=====
Χθες το μεσημέρι λίγο πριν τις τέσσερις στο βιομηχανικό πάρκο στο Σχιστό πέντε άνδρες ήρθαν στα χέρια, ξέσπασε συμπλοκή. Όταν ειδοποιήθηκε η αστυνομία τα πέντε άτομα προσπάθησαν να διαφύγουν και τότε ο ένας από αυτούς έπεσε σε χαντάκι με αποτέλεσμα να σκοτωθεί!
=====
Την είσπραξη είχαν στόχο οι δράστες που επιτέθηκαν σε δύο οδηγούς ταξί σε Ταύρο και Καισαριανή
Στη λεωφόρο Κωνσταντινουπόλεως ο δράστης μόλις επιβιβάστηκε έβγαλε όπλο και άρπαξε το μεροκάματο του άτυχου ταξιτζή, ενώ στην Καισαριανή ο άτυχος οδηγός ήρθε αντιμέτωπος με τα δυο μαχαίρια που κρατούσαν οι δράστες. Δεν είχε το παραμικρό περιθώριο αντίδρασης και έτσι αναγκάστηκε να τους παραδώσει τα χρήματά του.
========
Αντιμέτωπος με έξι ληστές ήρθε χθες το βράδυ λίγο πριν τις οκτώ ένας άτυχος άνδρας στην οδό Αδμήτου κοντά στην πλατεία Αττικής
Ο άτυχος άνδρας είδε ξαφνικά ολόκληρη ομάδα ανδρών να του επιτίθεται. Προσπάθησε να αντιδράσει και το τότε ένας από τους ληστές δεν δίστασε να του καρφώσει ένα μαχαίρι στην κοιλιά. Οι δράστες του άρπαξαν τα χρήματα και τον άφησαν αιμόφυρτο στο δρόμο.
Ευτυχώς οι περαστικοί ενημέρωσαν ασθενοφόρο που τον μετέφερε άμεσα στο νοσοκομείο.
========
Από τις αστυνομικές Αρχές διενεργούνται εκτεταμένες έρευνες για τον εντοπισμό και τη σύλληψη 28χρονου ημεδαπού, ο όποιος σήμερα (26-2-2012) τα ξημερώματα στη Ζάκυνθο τραυμάτισε σοβαρά έναν 24χρονο ημεδαπό, πυροβολώντας με πυροβόλο όπλο.
Ειδικότερα, ο δράστης, έξω από κέντρο διασκέδασης, αφού χτύπησε αρχικά στο πρόσωπο με μεταλλικό αντικείμενο τον 24χρονο, στη συνέχεια τον πυροβόλησε μια φορά με πυροβόλο όπλο, τραυματίζονταν τον σοβαρά στον θώρακα.Ο 24χρονος μεταφέρθηκε και νοσηλεύεται στο Νοσοκομείο Ζακύνθου .
=======
Πάλι χτες το απόγευμα αστυνομικοί της ομάδας ΔΙΑΣ επιχείρησαν να κάνουν έλεγχο σε ένα τζιπ στο Καπανδρίτι επί της εθνικής Αθηνών-Λαμίας.
Ο οδηγός πάτησε γκάζι και κατευθύνθηκε προς Μενδι. Μπήκε στο καταβλητικό των Roma με τους αστυνομικούς να τον ακολουθούν.
Ξαφνικά οι αστυνομικοί άρχισαν να δέχονται επίθεση από ομάδα ατόμων που άρχισε να εκτοξεύει πέτρες και αντικείμενα εναντίων των αστυνομικών.
Δύο αστυνομικοί έχασαν τον έλεγχο της μηχανής με αποτέλεσμα να τραυματιστούν. Από τις πέτρες και τα αντικείμενα έπαθαν ζημιές μια μηχανή και ένα περιπολικό.
Χρειάστηκε επέμβαση μιας διμοιρίας των ΜΑΤ για να μπει τάξη.
Όμως και πάλι κάποιοι δεν σταμάτησαν. Αντίθετα δυο άτομα έβγαλαν όπλα και πυροβόλησαν κατά των αστυνομικών που ανταπέδωσαν τα πυρά, χωρίς ωστόσο κανείς να τραυματιστεί.
=======
κλπ,κλπ,κλπ.... όρεξη να 'χεις να συγκεντρώσεις όλα τα δελτία των αστυνομικών διευθύνσεων ανά την Ελλάδα.Πλάκα πλάκα ο ρόλος της Αστυνομίας μοιάζει να περιορίζεται στην απλή καταγραφή των συμβάντων κατόπιν εορτής!!!
Κατά τ' άλλα το υπουργείο ονομάζεται ΠΡΟ-ΠΟ (Προστασίας του πολίτη)!!!!!
Που την είδατε μωρέ την προστασίας μας αφού ανά πάσα στιγμή είμαστε υποψήφια θύματα;

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Θα ηταν καλο να αναφερεται τουλαχιστον η εθνικοτης των εγκληματιων [για τους ημεδαπους γιατι αναγραφεται?]
ετσι για να γνωριζουμε απο ποιους να φυλαγομαστε περισσοτερο

gitsanas είπε...

Δημήτρη, Καλά Κούλουμα!!!
Κι είμαστε ακόμα στην αρχή...
Εδώ στο Αγρίνιο, έχουμε καθημερινά κρούσματα κι όχι ένα την ημέρα. Πράγμα πρωτόγνωρο για την πόλη μας.
Τώρα για την εθνικότητα των εγκληματιών, που αναφέρεται ο ανώνυμος φίλος, δεν νομίζω ότι υπάρχει κάποια διαφορά αν είναι αλλοδαπός ή ημεδαπός. Τουλάχιστον αυτό δεν ενδιαφέρει τον κόσμο. Έτσι νομίζω, μπορεί να κάνω και λάθος.

Τις ευχές μου και την καλησπέρα μου!!!

Ανώνυμος είπε...

Το έγκλημα δεν έχει πατρίδα, αλλά πως γίνεται ρε παιδί μου το συντριπτικό ποσοστό των εγλημετιών να είναι αλλοδαποί; Τυχαίο; Δεν νομίζω... Και την θενικότητα να μαθαίνουμε, και το όνομα και κυρίως να πληρώνουν για τα καλά τους έργα και να υπάρχει ασφάλεια. Μην γίνουμε ΗΠΑ με πιστόλια στο σπίτι...

Read more: Go to TOP and Bottom