Πέμπτη 23 Φεβρουαρίου 2012

Ανακάτεψαν φουστίτσες,παντελόνια,Σπαρτιάτες και Καραγκιόζηδες οι παράγοντες του Μπάσκετ

...ωραία παραδείγματα για τους χουλιγκάνους!!!!


Απίστευτα πράγματα έγιναν στην κλήρωση της Α1 της Basket League ΟΠΑΠ!
Μετά το «ντου» του Θανάση Γιαννακόπουλου στη σύσκεψη για τα μέτρα ασφαλείας, ο ισχυρός άνδρας της ΚΑΕ πήγε και στην ΚΕΔ, ενώ την ίδια στιγμή ο Ολυμπιακός έστειλε ως εκπρόσωπο τον Γιώργο Σκινδήλια!

Τα όσα ειπώθηκαν μεταξύ τους, με αφορμή τις διαιτησίες και τα παράπονα του Ολυμπιακού, ξεπερνούν τα όρια του επιτρεπτού και γι αυτό κάποιους εκ των διαλόγων δεν θα τους αναφέρουμε…
Καταρχήν, ο Θανάσης Γιαννακόπουλος μιλώντας στα μέλη της ΚΕΔ εξέφρασε την δυσαρέσκειά του για τις φωνές του Ολυμπιακού για τους διαιτητές...Εν συνεχεία ακολούθησε ο παρακάτω διάλογος…
Σκινδήλιας: Ο Παναθηναϊκός δεν δικαιούται δια να ομιλεί…
Γιαννακόπουλος: Ποιος είσαι που μιλάς;
Σκινδήλιας: Εσύ να μη μιλάς
Γιαννακόπουλος: Δεν φοράς παντελόνια!
Σκινδήλιας: Να τα αφήσετε αυτά, τα πράγματα έχουν αλλάξει…
Γιαννακόπουλος: Τι εννοείς τα πράγματα έχουν αλλάξει… Πες τα εδώ ενώπιον όλων. Είσαι καραγκιόζης…
Εν συνεχεία με την παρέμβαση τρίτων οι δύο παράγοντες απομακρύνθηκαν και το ροντέο συνεχίστηκε έξω από την αίθουσα…
Γιαννακόπουλος: Πες ρε εδώ μπροστά στον κόσμο τι εννοούσες…
Σκινδήλιας: Τελειώσαν αυτά που ξέρατε…
Γιαννακόπουλος: Τι να τελειώσουν ρε; Εμείς έχουμε πάρει έξι ευρωπαϊκά, τι να πεις εσύ;
Εκεί κάπου επενέβη ο Μάνος Παπαδόπουλος, μάνατζερ του Παναθηναϊκού, ο οποίος απευθυνόμενος στον Σκινδήλια του είπε: «Εσύ ήσουν αυτός που μου έδωσε το χέρι, όχι εγώ (σ.σ. εννοώντας προφανώς την συμφωνία για την μεταγραφή του Σπανούλη).
Σκινδήλιας: Εσύ μη μιλάς… Είσαι υπάλληλος…
Παπαδόπουλος: Ενώ εσύ είσαι ο `λεφτάς' που βάζει εκατομμύρια…
Το επεισόδιο έληξε κάπου εκεί, ωστόσο το κλίμα παραμένει πλέον πολύ τεταμένο…
Θανάσης: «Είμαι Σπαρτιάτης, άλλοι φοράνε φουστίτσες»
Ο Θανάσης Γιαννακόπουλος εμφανίστηκε στη σύσκεψη για τα μέτρα ασφαλείας του τελικού του Κυπέλλου Ελλάδας και το έκανε... ροντέο.
Ο ισχυρός άνδρας της ΚΑΕ Παναθηναϊκός εξαπέλυσε επίθεση στον Ολυμπιακό τόσο για την απουσία της διοικητικών εκπροσώπων στη σύσκεψη, όσο και για τον περυσινό τελικό των δυο «αιωνίων», εκνευρισμένος και από τις πρόσφατες διαμαρτυρίες των πειραιωτών για τις διαιτησίες.
«Εγώ είμαι Σπαρτιάτης και τηρώ το λόγο μου. Αλλοι φοράνε φουστίτσες!», τόνισε μεταξύ άλλων ο Θανάσης Γιαννακόπουλος, ο οποίος και ήταν χειμαρρώδης.
«Εγώ είμαι εδώ και εκπροσωπώ τον Παναθηναϊκό διότι τιμώ τον θεσμό. Από τον Ολυμπιακό δεν είναι εδώ κανείς από τη διοικητική ηγεσία και μετά θα βγουν να μας λένε πάλι για διαιτησίες», είπε στο ξεκίνημα ο Θ. Γιαννακόπουλος, προκαλώντας αντιδράσεις, καθώς από πλευράς Ολυμπιακού παρών ήταν ο γενικός διευθυντής Χρήστος Σταυρόπουλος.
«Σε ό,τι αφορά το περσινό πλάνο, είχαμε κάνει συμφωνία ότι δεν θα δοθούν εισιτήρια σε οργανωμένους και εμείς το τηρήσαμε», συνέχισε για να πει την χαρακτηριστική ατάκα πως «εγώ είμαι Σπαρτιάτης και τηρώ τον λόγο μου. Αλλοι φοράνε φουστίτσες. Γιατί όταν δίνεις το χέρι όλα γίνονται. Ο Ολυμπιακός τα έδωσε όλα στη Θύρα 7. Τα ίδια πάθαμε και στο βόλεϊ, που πήγαμε στο Φάληρο και με κυνηγούσαν να με δείρουν. Εμείς το τηρήσαμε και ο Ολυμπιακός όχι».
Ο Θανάσης Γιαννακόπουλος συνέχισε, παρά τις προσπάθειες του προέδρου της ΕΟΚ Γιώργου Βασιλακόπουλου να τον σταματήσει: «Εμείς ήρθαμε λίγοι και δεν μπορούσαν στην ομάδα να πάρουν ούτε τα μετάλλια τους γιατί τους έβριζαν οι δικοί σας. Αυτό δε θα ξαναγίνει. Προτιμώ να το διαλύσω. Οι δικοί μας δεν ήρθαν γιατί φοβήθηκαν με τη Θύρα 7 - πώς να φέρει ο άλλος το παιδί του και να το πλακώσουν στο ξύλο;».
Κάπου εκεί ζητήθηκε η παρέμβαση της αστυνομίας, ρωτώντας τον εκπρόσωπό της αν υπήρξε λίστα ονομαστική πέρυσι. Αφού επιβεβαιώθηκε πως υπήρχε, ρωτήθηκε αν έγινε ταυτοποίηση και ακριβώς σε εκείνο το σημείο ζητήθηκε να περάσουν εκτός αίθουσας οι δημοσιογράφοι που ήταν παρόντες.
Παρόντες στη σύσκεψη για τα μέτρα ασφαλείας του τελικού της 10ηςΜαρτίου στο Ελληνικό ήταν, πλην του Θανάση Γιαννακόπουλου και του προέδρου της ΕΟΚ, εκπρόσωποι των δύο «αιώνιων», της αστυνομίας και της ομοσπονδίας.
Ο Γιώργος Βασιλακόπουλος, αφού σαρκαστικά προλόγισε λέγοντας πως «πάμε να κανονίσουμε πολεμική επιχείρηση και να κάνουμε ταυτοποίηση αλητείας», συνέχισε με την ευχή «να κάνουμε το καλύτερο».
Τελικά, αποφασίστηκε να γίνει νέα σύσκεψη την προσεχή Τρίτη με την παρουσία των ιδιοκτητών των δύο ομάδων, ενώ συμφωνήθηκε πως η τιμή του εισιτηρίου θα είναι στα 40 ευρώ. Επίσης, όλα δείχνουν πως κάθε ομάδα θα παραλάβει από 900 εισιτήρια.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom