Τρίτη 28 Φεβρουαρίου 2012

Βρέθηκαν οι συγγενείς του 1 εκατομμυρίου ευρώ!!! Απεκατεστάθη η τιμή του πολιτικού κόσμου

Μετά από μιά βδομάδα αγωνίας για τον πολιτικό κόσμο το ορφανό εκατομμύριο βρήκε τους συγγενείς του!
Ο Ισίδωρος Κούβελος,νυν σύζυγος της Ντόρας Μπακογιάννη,είναι αυτός που πέρσι το Μάρτη έβγαλε το ποσόν έξω για να αγοράσει ένα παπόρι!!!
Η κυρία Ντόρα που επί 5 μέρες ζητούσε επιμόνως το όνομα του βουλευτή που προέβη στην ανήθικη πράξη μόλις πληροφορήθηκε από τόν αντιπρόεδρο της Βουλής ότι πρόκειται για το συζυγό της έπεσε από τα σύννεφα!Ευτυχώς δεν έπαθε τίποτα,αμέσως ρώτησε κι ενημερώθηκε πως τα χρήματα ήρθαν στην Ελλάδα από ρευστοποίηση μετοχών του κυρίου Ισίδωρου στην Αμερική κι έφυγαν πάραυτα για την αγορά πλοίου στο Λονδίνο.Χαρακτήρισε φαρσοκωμωδία την υπόθεση και χτύπημα για το κόμμα της.
Ετσι απεκατεστάθη η τιμή του πολιτικού κόσμου αφού τα πάντα έγιναν νόμιμα και προπαντός ηθικά.
Και υπάρχουν ακόμα άνθρωποι που πιστεύουν ότι οι πολιτικοί που παίζουνε με τα εκατομμύρια σε βαθμό που να μην θυμούνται πότε έγινε τι θα νιώσουν την εξαθλίωση του κοσμάκη και θα ενδιαφερθουν για τα πραγματικά του προβλήματα.
Να 'ναι καλά να τα χαίρονται,αφού τα 'βγαλαν με τον ιδρώτα τους και να πάψουν να πιστεύουν πως ακόμα η κατσίκα μασάει ταραμά!

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

εγω γιατι διαβασα το πρωι σε μπλοκ οτι το 1000000 ειναι της καςΝταλαρα και ειχε μαλιστα και τα χαρτια της ξενης τραπεζας?

zeidoron dtsoukas είπε...

Αγαπητέ Ανώνυμε κάπου τα μπέρδεψες!
Αυτό που διάβασες για τη Νταλάρα είναι ότι έχει δηλωμένο στο πόθεν έσχες της 1 εκ. καταθέσεις στην Ελβετία.
Εδώ πρόκειται για την ιστορία του 1 εκ. που βγήκε πέρσι το Μάρτη από την Ελλάδα στο εξωτερικό και ψάχνανε όλη τη βδομάδα οι εθνοπατέρες μας να βρουν σε ποιον ανήκε.
Ετσι κι αλλιώς πάντως και η μία και η άλλη μια χαρά περνάνε,εμείς τι κάνουμε;

Read more: Go to TOP and Bottom