Τετάρτη 29 Φεβρουαρίου 2012

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΗ εικόνα από την άφιξη του σωτήριου Lifeboats «Captain Kouvelos» στο λιμάνι


  === COMODO
=== Αφίχθηκε χθες βράδυ, με όλες τις παράνομες αφοπλιστικές διατυπώσεις, το ολοκαίνουργιο LIFEBOATS «CAPTAIN KOUVELOS», ειδικά κατασκευασμένο για ναυαγοσωστικό πορνοβουλίων.
 === Στο τιμόνι ο ίδιος ο θαλασσοβρυκόλακας, ο θρυλικός Captain Isidoro Kouvelos, ενώ συγχρόνως χειριζόταν τον λεβιέ του γερανοβραχίονα. Ο τελευταίος, πανίσχυρος και ακμαίος, σήκωνε με άνεση και ευκολία την έμφορτη με εξαγωγείς ΕΥΡΩΝ βολευτές βουλή, λες και επρόκειτο για κενοτάφιο. Λες και σήκωνε τη τεφροδόχο θανόντος από φυσικά αίτια σιωνιστή τραπεζίτη, που διασώθηκε του ολοκαυτώματος ως περίσσευμα.
=== Ο δήμαρχος Πειραιά Μιχαλολιάκος, με τη μπάντα του δήμου και απόσπασμα από 123 πολιτογραφημένους Μανιάτες του Πειραιά, ήταν επικεφαλής της επίσημης αντιπροσωπίδας υποδοχής των διασωθέντων εκατομμυρίων καταθέσεων ΕΥΡΩΝ καθώς και της υπολήψεως όλων των πολιτικών αλητών.
 === Ο έτερος ευπατρίδης λοστών, σιδερογροθιών και τσεκουριών Μιχαλολιάκος, απουσίαζε σε σύσκεψη, στο ορφανό από φασίστα υπουργό, υπουργείο καταδυνάστευσης του πολίτη.
 === Παρ’ ότι δεν προβλεπόταν από το εθιμοτυπικό πρόγραμμα υποδοχής, διακριτικά στην άκρα αριστερά προβλήτα, περίμενε υπομονετικά στο ξεπάγωμα και ο σωτήρ Loukas Papademious, όστις και είχε μία συνοπτική συνομιλία μετά του σωτήρος Isidoro Kouvelos. Γιατί ένας τραπεζίτης στην άκρα αριστερά προβλήτα??? Διότι η Ευρωπαϊκή Ένωση θέλει να περάσει το μήνυμα «τέρμα οι διαχωριστικές γραμμές μεταξύ δούλων και αφεντάδων»….
 === Περιχαρής ο υπουργός οικονομικών ΜΠΕΝιζέλος, για τη ναυαγοσωστική επιχείρηση του σκυλοβουλίου με όλα τα χρηματικά διαθέσιμα των ενοίκων του, παρέμεινε ξενυχτίζων στο αποτυχημένο του, για να αναμορφώσει για 43η φορά τον προϋπολογισμό του παρακράτους.
 === Τελευταίες πληροφορίες αναφέρουν, ότι ο Μητσοτάκαρος και πενθερός του Isidoro Kouvelos, έχει καταπιαστεί με ένα 4G κομπιουτεράκι και αφενός προσπαθεί να υπολογίσει πόσο κάνει το 300 Χ 1.000.000 € Χ 10% για τα νόμιμα ΕΥΡΩεύρετρα, ώστε να πιστωθεί το καθαρόν πλεόνασμα (μετά την αφαίρεση του κόστους αγοράς του LIFEBOATS) σαν νόμιμο έσοδο της Δημοκρατικής Συμμαχίας.
 === Ύστερα από όλες τις παραπάνω τετελευταίες εξελίξεις, με πρωταγωνιστή τον σωτήρα παντός καιρού Κούβελο, η υπόθεση τις εξαγωγής ΕΥΡΩΝ στις τράπεζες των σιωνιστών, μπήκε στο από πίσω αρχείο του Πετσάλνικου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom