Παρασκευή 1 Απριλίου 2011

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ:αθρόες συλλήψεις πολιτικών τη νύχτα στην Αθήνα


Αθρόες συλλήψεις πολιτικών τη νύχτα στο κέντρο της Αθήνας καθώς επίσης στα νότια και στα βόρεια προάστια!
Πρώην και νυν πρωθυπουργοί,υπουργοί και αρχηγοί κομμάτων συνελήφθησαν μετά από συντονισμένες ενέργειες της Αστυνομίας και κατόπιν αιφνιδιαστικής έκδοσης ενταλμάτων από την Εισαγγελία.Ολα ξεκίνησαν τα μεσάνυχτα και κάτω από καταρρακτώδη βροχή!
Ο Εισαγγελέας του Αρείου Πάγου τα πήρε στο κρανίο όταν έλαβε την επιστολή του Υπουργού Δικαιοσύνης (με την οποία του ζητούσε εξηγήσεις για το ρόλο και τη στάση των δικαστικών λειτουργών σε σκανδαλώδεις υποθέσεις του δημόσιου βίου) την ώρα ακριβώς που μελετούσε τη μηνυτήρια αναφορά του Γεράσιμου Γιακουμάτου (που ζητά να βρεθεί ο υπουργός με τις καταθέσεις των 178 εκ.ευρώ).
Μέσα στα μαύρα μεσάνυχτα σήμανε γενικός συναγερμός,εκδόθηκαν τα εντάλματα σύλληψης και οργανώθηκε γιγαντιαία επιχείρηση με αποτέλεσμα αυτή την ώρα δεκάδες πολιτικοί να βρίσκονται κρατούμενοι σε ειδικά διαμορφωμένο κελί του Κορυδαλλού.
Σύμφωνα με αποκλειστικές μας πληροφορίες άρχισαν ήδη ανακρίσεις για να εξακριβωθεί αν και ποιοι έχουν "απαλλοτριώσει" χρήματα του δημοσίου και ποιος έχει τις καταθέσεις στην Ελβετία.
Οι ένοχοι θα κρεμαστούν πρώτα στο Σύνταγμα και θα δικαστούν ετεροχρονισμένα με νόμους που θα ψηφίσει η Επαναστατική Επιτροπή!
Ο φωτορεπόρτερ υπηρεσίας του blog εξασφάλισε αποκλειστική φωτογραφία από το κελί τους.

Οσο χαρήκατε,χαρήκατε!δεν έχει άλλο

Καλή Πρωταπριλιά 

12 σχόλια:

ΘΑΝΟΣ ΚΟΥΚ είπε...

Καλο μηνα φιλε μου.
Μακαρι να ηταν αληθεια......

zeidoron dtsoukas είπε...

Καλημέρα αγαπητέ Θάνο!
Ευτυχώς που υπάρχει κι αυτή η μέρα και μπορούμε να φανταστούμε πράγματα που κανονικά θα 'πρεπε για κάθε ευνομούμενη πολιτεία να είναι αυτονόητα.Να είσαι καλά,καλό μήνα επίσης!

Ανώνυμος είπε...

Ὁ Ἀλάβάνος ὁ Τσίπρας, ἡ Δαμανάκη, ἡ βρωμιάρηδες τοῦ ΚΚ κλπ;;;;;; Αύτοί εἶναι ἀθῶοι;;;; Γιατί λείπει τό συμπληρωματικό κομμάτι τοῦ βρωμεροῦ πολιτοῦ μας συστήματος;;;

Ανώνυμος είπε...

πολιτικοῦ

Ανώνυμος είπε...

Ξέχασα καί τήν Ντόρα τόν Μητσοτάκη.
ἀλλά εἶναι τόσοι πολλοί, γύρω στούς 300 .....

zeidoron dtsoukas είπε...

Αγαπητέ φίλε Ανώνυμε τι να σου πω!Αυτούς "συνέλαβε" ο φωτογραφικός φακός του "Γρεκί",μπορεί οι "Αριστεροί" και οι πιο "Δεξιοί" να βρίσκονται σε παρακείμενο κελί!
Να είσαι καλά,καλό μήνα!

ΔΥΣΠΙΣΤΟΣ είπε...

Απ'το στόμα σου και στου Θεού τ'αυτί!!!

Μακάρι να μην ήταν Πρωταπριλιά!!!

ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ, ΚΑΙ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΣΑΝ ΠΑΛΙΟΤΕΡΑ!

ElenaG είπε...

είπα και γω!!! γίνονται και τέτοια!!! :-)

Καλο μηνα Δημητρό!

apneagr είπε...

Πολύ καλό!!!.... για να είναι αληθινό
Καλό μήνα.
apneagr

zeidoron dtsoukas είπε...

Δυστυχώς φίλε Σταύρο είναι Πρωταπριλιά!!!Πάντως απ' ότι είδα πολύς κόσμος θα ήθελε να αυτό το ρεπορτάζ να το διαβάσει μια μέρα.
Να είσαι καλά,καλό μήνα επίσης!

zeidoron dtsoukas είπε...

Ελενα σε τρόμαξα πρωί πρωί έτσι;
Μη φοβάσαι δεν τους κουνάει κανένας!
Να είσαι καλά και καλό μήνα να έχετε και στην Κύπρο μας!

zeidoron dtsoukas είπε...

Καλέ μου φίλε Αpneagr πως θα μπορούσε να είναι αληθινό αφού κόρακας κοράκου μάτι δεν βγάζει!Να είσαι καλά,καλό μήνα επίσης!

Read more: Go to TOP and Bottom