Παρασκευή 1 Απριλίου 2011

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ! ΠΡΙΝ ΛΙΓΟ ΣΥΝΕΛΗΦΘΗ Ο ΤΣΟΧΑΤΖΟΠΟΥΛΟΣ

ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΩΡΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗ ΓΑΔΑ. ΑΡΧΙΣΕ ΝΑ ΜΑΖΕΥΕΤΑΙ ΚΟΣΜΟΣ ΑΠ ΕΞΩ ΠΟΥ ΦΩΝΑΖΕΙ:"ΚΛΕΦΤΗ,ΚΛΕΦΤΗ,ΚΛΕΦΤΗ"

Απο εκεί που κανείς δεν το περίμενε, έγινε κι αυτό. Ύστερα απο την σκληρή κόντρα Κυβέρνησης, Δικαιοσύνης, οι Δικαστές ανέλαβαν πρωτοβουλία και αστραπιαία ενεργούντες έδειξαν στους πολιτικούς ποιοί κάνουν πραγματικό κουμάντο.
Στίς 1:14 ακριβώς , 2 περιπολικά και 2 συμβατικά της ασφάλειας πήγαν στο σπίτι του Ακη , στην οδό Δ.Αρεοπαγίτου στην Ακρόπολη, χτύπησαν την πόρτα, άνοιξε η υπηρέτρια , τον ζήτησαν, τους είπε ότι κοιμάται, της είπαν να τον ξυπνήσει κι όταν κατέβηκε ο πρώην υπουργός, του επέδειξαν το ένταλμα σύλληψης που έφερε την υπογραφή του κ. Τέντε, του είπαν ότι προχωράνε στη σύλληψή του και τον άφησαν να πάρει τα προσωπικά του είδη , του έβαλαν χειροπέδες και αναχώρησαν για την ΓΑΔΑ όπου βρίσκεται τώρα. Το πρωϊ θα οδηγηθεί στον Εισαγγελέα. Σύμφωνα με τις ΤΣΕΚΑΡΙΣΜΕΝΕΣ πληροφορίες μας, οι Εισαγγελείς προχώρησαν στη σύλληψή του, αφού απο το πρωϊ άκουγαν τις κασέτες της Γερμανικής Εισαγγελίας καθώς και τις καταθέσεις των δωροδοτών που έλεγαν ξεκάθαρα πόσα, που και πως του έδωσαν τις γνωστές μίζες. Έτσι μετά απο συνενόηση με την υπηρεσία Ξεπλύματος βρώμικου χρήματος προέβησαν στην σύλληψή του.
Νεότερα θα έχουμε το πρωϊ απο την προσαγωγή του στα Δικαστήρια της Ευελπίδων.
Σημ. Αναμένονται και άλλες συλλήψεις των συνεργατών της εγκληματικής οργάνωσης διασπάθισης, υφαρπαγής και εξαγωγής στο εξωτερικό , κρατικού δημόσιου πλούτου.
http://skeftomasteellhnika.blogspot.com/

ΣΗΜ:Με τους φίλους του Σκεφτόμαστε Ελληνικά είχαμε παρεμφερή έμπνευση για το παραδοσιακό πρωταπριλιάτικο ψέμα!Να είστε καλά και του χρόνου!

2 σχόλια:

Λυγερή Βασιλείου είπε...

Είσαι όμως τόσο πιστικός που για μια στιγμή διερωτήθηκα . "Βρε μπάς και;;;"

Άνοιξα την τηλεόραση, στην..θέση της την είδα οπότε χαμογέλασα και είπα:
Και του χρόνου Δημήτρη μου να είσαι καλά να μας τα ξαναπείς πάλι. Πολύ φοβάμαι όμως πως και του χρόνου τα ίδια νέα θα μας πεις....
Καλό σας βράδυ

zeidoron dtsoukas είπε...

Θα είχε πολύ πλάκα αν ήταν αληθινό Λυγερή μου αλλά και του χρόνου πάλι επίκαιρο ψέμα θα είναι!

Read more: Go to TOP and Bottom