Τρίτη 21 Ιουνίου 2022

Ηράκλειο: Μεγάλη φωτιά έχει ξεσπάσει στις Μαλάδες - Καίγονται επιχειρήσεις! (φωτο & βίντεο)


Μια νέα μεγάλη φωτιά εχει ξεσπάσει σε επιχειρήσεις στις Μαλάδες αργά το μεσημέρι! Η φωτια ξεκίνησε συμφωνα με πληροφορίες από μια βιοτεχνία ξύλου και έχει επεκταθεί στα διπλανά κτίρια επιχειρήσεων, έναν χώρο εμπορίας πλαστικών και μια ξυλαποθήκη.

Συγκεκριμενα μεταξύ των επιχειρήσεων που καίγονται είναι του κ. Δημάκη, ο οποιος μιλώντας στο newshub.gr κάνει λόγο για ολοκληρωτική καταστροφή!

Ενώ η φωτιά καίει την επιχείρηση Σμπώκου, αλλά και μια αποθήκη της εταιρείας Κουμαντάκη! Σημειώνεται δε ότι στη φωτιά εχει ριχτεί στη μάχη και πυροσβεστικό ελικόπτερο (ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ). Στην περιοχή επίσης έχουν σπεύσει αστυνομικές δυνάμεις, αλλά και ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ, χωρίς ωστόσο να φαίνεται πως υπαρχει κίνδυνος για κάποιον πολίτη. Μέχρι στιγμής καταγράφονται μόνο υλικές ζημιές!

Αξίζει να επισημανθεί ακόμη ότι από την Πυροσβεστική έγινε έκκληση στην ΕΛ.ΑΣ. προκειμένου να ξεμπλοκάρει ο κόμβος του Αι- Γιάννη Χωστού και να περάσουν άμεσα τα πυροσβεστικά οχήματα!

Στην περιοχή έχει σημάνει συναγερμός με τις πυροσβεστικές δυνάμεις να ενισχύονται και τα οχήματα να καταφθάνουν το ένα μετά το άλλο! Οι καπνοί ειναι πυκνοί και είναι χαρακτηριστικό ότι η εστία φαίνεται από πάρα πολυ μακριά!

Το μέγεθος του συμβάντος είναι τόσο μεγάλο, ώστε οι καπνοί είναι ορατοί από την περιοχή του Γιόφυρου, αλλά και από άλλα σημεία του Ηρακλείου. Ενώ αναγνώστης του newshub.gr επικοινώνησε και μας είπε ότι οι καπνοί ήταν ορατοί από το δρομο από Αγία Πελαγία προς Ηράκλειο!

Αξίζει να επισημανθεί ότι στο σημείο βρίσκεται και ισχυρή δυναμη της ΕΛ.ΑΣ. η οποία έχει διακόψει την διέλευση από εκεί, καθώς υπαρχει μια πληροφορία ακόμη και για δεξαμενές υγραερίου, χωρίς αυτό να είναι επιβεβαιωμένο ως πληροφορία.

Οπως είναι λογικό η ανησυχία τόσο ανάμεσα στους επιχειρηματίες της περιοχής, όσο και ανάμεσα στους κατοίκους είναι μεγάλη, καθώς και μόνο στη θέα της πυρκαγιάς, προκαλείται φοβος!








Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom