Κυριακή 26 Ιουνίου 2022

Μυστήριο με τον θάνατο 22 νέων σε night club στη Νότια Αφρική - «Τα πτώματα ήταν διάσπαρτα» (φωτο & βίντεο)


Οι αρχές διερευνούν τον θάνατο τουλάχιστον 22 νεαρών στη Νότια Αφρική, οι περισσότεροι από τους οποίους βρέθηκαν νεκροί μέσα σε γνωστό night club στο East London. Τρία από τα θύματα άφησαν την τελευταία τους πνοή στο νοσοκομείο, ενώ δύο ακόμα άτομα νοσηλεύονται σε πολύ κρίσιμη κατάσταση.

ΜΜΕ στη Νότια Αφρική αναφέρουν ότι τα πτώματα που βρέθηκαν μέσα στο γνωστό night club στο East London δεν έφεραν κάποιο εμφανές σημάδι τραυματισμού, ενώ κάποιοι στα social media κάνουν λόγο ακόμα και για ενδεχόμενο δηλητηρίασης. «Τα πτώματα ήταν διάσπαρτα, στα τραπέζια, στις καρέκλες και στο πάτωμα» αναφέρει – μεταξύ άλλων – η τοπική εφημερίδα DispatchLive.

Αξίζει να σημειωθεί ότι αξιωματούχος των υγειονομικών υπηρεσιών της περιοχής απέκλεισε την πιθανότητα ο θάνατός των 22 νέων στο γνωστό nightclub να οφείλεται στην πρόκληση πανικού ή σε ποδοπάτημα. «Είναι δύσκολο να πιστέψουμε ότι πρόκειται για ποδοπάτημα, διότι κανένα από τα θύματα δεν φέρει εμφανείς χέουσες πληγές», δήλωσε ο Ουνάθι Μπινκόζε από το σημείο στο οποίο σημειώθηκε το περιστατικό.

Τοπικά ΜΜΕ μετέδωσαν εικόνες από το πλήθος συγγενών και περαστικών που είχαν συγκεντρωθεί γύρω από γνωστό night club στο East London, μια πόλη ενός εκατομμυρίου κατοίκων που βρίσκεται στον Ινδικό Ωκεανό, σε απόσταση περίπου 700 χιλιομέτρων νότια του Γιοχάνεσμπουργκ.

Οι σοροί αναμένεται να μεταφερθούν σε κρατικά νεκροτομεία, όπου συγγενείς αναμένεται να βοηθήσουν στην αναγνώριση των γυναικών και των ανδρών που είναι νεκροί. Πηγές από τις υγειονομικές υπηρεσίες της περιοχής σημειώνουν ότι οι νεκροτομές θα προχωρήσουν άμεσα προκειμένου να διαπιστωθούν τα πιθανά αίτια θανάτου των νέων.

Δείτε βίντεο και εικόνες:







Τέλος, αξίζει να σημειωθεί ότι η αρχική ανακοίνωση της αστυνομίας έκανε λόγο για 17 νεκρούς μέσα σε night club στο East London, αναφέροντας μάλιστα ότι έχει ξεκινήσει έρευνα “για τις συνθήκες θανάτου” των ανθρώπων αυτών ηλικίας από 18 ως 20 ετών.

Με πληροφορίες και από ΑΠΕ-ΜΠΕ
Πηγή φωτογραφιών: Reuters

https://www.newsit.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom