Τρίτη 28 Ιουνίου 2022

Τροχαίο στο Χαλάνδρι: Δεν είχε δίπλωμα ο 18χρονος - Εκανε κόντρες με φίλο του, που συνελήφθη


Νέα στοιχεία έρχονται στο φως για το τροχαίο που σημειώθηκε τα ξημερώματα της Τρίτης (28.06.2022) στη λεωφόρο Παπανικολή στο Χαλάνδρι,που είχε ως αποτέλεσμα να χάσει τη ζωή του ένας 18χρονος.

Το σοκαριστικό τροχαίο σημειώθηκε στις 04:00 τα ξημερώματα στην κάθοδο της λεωφόρου Παπανικολή, στο Χαλάνδρι όταν, όπως έχει προκύψει μέχρι στιγμής, ο 18χρονος έκανε κόντρες με φίλο του και έχασε τον έλεγχο του αυτοκινήτου του.

Με ταχύτητα, ο νεαρός ανέβηκε στο διαχωριστικό διάζωμα και προσέκρουσε σε δέντρο. Ήταν τέτοια η ισχύς της πρόσκρουσης που το δέντρο στο οποίο έπεσε ο 18χρονος, ξεριζώθηκε, ενώ το αυτοκίνητό του μετατράπηκε σε άμορφη μάζα, μέσα στην οποία εγκλωβίστηκε.





 Χρειάστηκε να επιχειρήσουν οκτώ πυροσβέστες για να απεγκλωβίσουν τον 18χρονο, ο οποίος δεν είχε τις αισθήσεις του και άφησε την τελευταία του πνοή λίγο αργότερα.

Από την έρευνα που έκαναν οι αξιωματικοί της Τροχαίας Αγίας Παρασκευής προέκυψε ότι ο 18χρονος έκανε κόντρες με φίλο του, ο οποίος έχει ήδη συλληφθεί, κατηγορείται για ανθρωποκτονία από αμέλεια και επικίνδυνη οδήγηση και οδηγείται στα δικαστήρια της Ευελπίδων. 

Ρεπορτάζ: Μαρίνος Αλειφέρης 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom