Κυριακή 26 Ιουνίου 2022

ΗΠΑ: Νεκρό από πυροβολισμούς βρέφος 5 μηνών που ήταν σε αυτοκίνητο


Σοκ έχει προκαλέσει στις ΗΠΑ η είδηση του θανάτου ενός βρέφους 5 μηνών, το οποίο δέχθηκε πυροβολισμούς ενώ καθόταν στο πίσω μέρος αυτοκινήτου στο South Side του Σικάγο.

Το κοριτσάκι χτυπήθηκε στο κεφάλι από οπλοφόρο που επέβαινε σε άλλο όχημα και μέχρι στιγμής δεν έχει κάποια σύλληψη για το περιστατικό.

Αμερικανικά ΜΜΕ αναφέρουν ότι το κοριτσάκι που πέθανε από τυφλά πυρά στο Σικάγο έχει ταυτοποιηθεί ως Σεσίλια Τόμα και σε τέσσερις μέρες θα γινόταν 6 μηνών. Κατά το επεισόδιο με τους πυροβολισμούς τραυματίστηκε και 41χρονος που επέβαινε σε άλλο όχημα και δέχτηκε σφαίρα κοντά στο μάτι του, όπως ανακοίνωσε η αστυνομία του Σικάγο.

Μέχρι στιγμής δεν έχει γίνει μία σύλληψη για το περιστατικό, ενώ από τα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης και στα social media γίνονται εκκλήσεις στον δράστη να παραδοθεί για να σώσει τη συνείδησή του.

«Μόλις αφαιρέσατε τη ζωή αυτού του μωρού. Αυτό το μωρό ήταν βρέφος, αυτό το μωρό δεν σου έκανε τίποτα», αναφέρει σε ανάρτηση του στο Twitter ο υποψήφιος δήμαρχος του Σικάγο Ja’Mal Green που προσφέρει αμοιβή 5.000 $ για πληροφορίες μετά τον πυροβολισμό.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom