Δευτέρα 27 Ιουνίου 2022

Θρίλερ στη Θεσ/κη: Δύο νεκροί από πτώση Ι.Χ. στη θάλασσα - Βρέθηκαν δεμένοι με χειροπέδες! (βίντεο)


Νεκροί ανασύρθηκαν λίγο μετά τις 15:00 μ.μ. ένας άντρας και μία γυναίκα στην περιοχή των Ν. Επιβατών στη Θεσσαλονίκη, όταν έπεσαν με το αυτοκίνητό τους στη θάλασσα.

«Φαίνεται πως ήταν πολύ συνειδητοποιημένοι γι’ αυτό που έκαναν, διότι είχαν βάλει τις ταυτότητές τους σε εμφανές σημείο, για να τους εντοπίσουν εύκολα» τονίζει στο GRTimes.gr επιχειρηματίας της περιοχής.

Σύμφωνα με ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες το ανδρόγυνο που έχασε τη ζωή του δεν διέμενε στην ευρύτερη περιοχή των Νέων Επιβατών, με τους αριθμούς κυκλοφορίας του αυτοκινήτου να «δείχνουν» πινακίδες από το Κιλκίς. Επίσης, φέρεται πως είχαν δεθεί με χειροπέδες στο τιμόνι, γεγονός το οποίο διερευνάται από το Λιμενικό.

Στο σημείο έσπευσε άμεσα κλιμάκιο της ΕΜΑΚ με δύτες που βούτηξαν στη θάλασσα και απεγκλώβισαν το ζευγάρι, ενώ στην περιοχή βρέθηκε και περιπολικό σκάφος του Λιμενικού Σώματος. Πριν λίγη ώρα έφτασε στο σημείο και Ιατροδικαστής.

«Κανείς δεν κατάλαβε πως το αμάξι έφυγε μέσα στη θάλασσα. Κάθε χρόνο έχουμε τέτοια περιστατικά εδώ»

Σύμφωνα με μαρτυρίες στο GRTimes.gr οι κάτοικοι της περιοχής κάνουν λόγο για ένα «συχνό» φαινόμενο, ενώ στην προκειμένη περίπτωση τονίζουν πως το αυτοκίνητο έπεσε με φόρα μέσα στο νερό.

«Δεν είδαμε κάτι, εκείνη την ώρα… Το αμάξι πρέπει να έφυγε με πολύ φόρα μέσα στη θάλασσα» αναφέρει εργαζόμενη που δούλευε εκείνη την ώρα σε τοπικό κατάστημα της περιοχής.

Επιπλέον, επιχειρηματίας που διατηρεί κατάστημα εστίασης με φόντο τον Θερμαϊκό και τη συγκεκριμένη προβλήτα συμπλήρωσε στο GRTimes.gr πως όλοι αντιλήφθηκαν το περιστατικό όταν έφτασαν στο σημείο η ΕΛ.ΑΣ, η Πυροσβεστική και το Λιμενικό. «Πάνω στην Σκάλα κινούνται καθημερινά πολλά αυτοκίνητα, οπότε κανείς δεν πρόσεξε κάτι εκείνη τη στιγμή που έπεσε το αυτοκίνητο.

Ωστόσο, οι άνθρωποι που ήταν κοντά στο περιστατικό, λένε πως είχαν τις ταυτότητές τους σε σημείο που να μπορούν να τους εντοπίσουν εύκολα… δηλαδή ήταν αρκετά συνειδητοποιημένοι γι’ αυτό που έκαναν. Επίσης, στο παρελθόν έχουν γίνει παρόμοια περιστατικά. Μόνο εγώ έχω δει δύο ή τρεις φορές να γίνεται ακριβώς το ίδιο».

https://www.grtimes.gr/

Νέοι Επιβάτες: Αυτοκτονία ζευγαριού έπεσαν με το αυτοκίνητό τους στο λιμάνι

Κάτω από άγνωστες ως τώρα συνθήκες ένας άνδρας και μία γυναίκα έπεσαν με το αυτοκίνητό τους στο λιμάνι των Νέων Επιβατών. Το αυτοκίνητο είναι μάρκας OPEL Astra.

Το περιστατικό σημειώθηκε στις 2:00 σήμερα ( 27 Ιουνίου 2022) το μεσημέρι.Στο σημείο έσπευσαν ομάδες της Αστυνομίας, του Λιμενικού καθώς και άνδρες της Πυροσβεστικής.

Το ζευγάρι, 69 ετών η γυναίκα και 72 ετών ο άντρας, είχε κλειδώσει το αυτοκίνητο και το ζευγάρι είχε δεθεί με χειροπέδες που σημαίνει ότι πρόκειται για αυτοκτονία.

Δείτε εικόνες από το σημείο:


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom