Τρίτη 28 Ιουνίου 2022

Η απόφαση για συνταξιούχο προπονητή από το Αγρίνιο που δικάστηκε για απόπειρα βιασμού και κατάχρηση ανηλίκου


Ένοχος για κατάχρηση ανηλίκου -που έχει συμπληρώσει το 14ο έτος της ηλικίας- κρίθηκε από το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο της Λευκάδας ο συνταξιούχος προπονητής από το Αγρίνιο που δικαζόταν τις προηγούμενες ημέρες.

Κάθισε στο εδώλιο κατηγορούμενος για απόπειρα βιασμού, αποπλάνηση ανηλίκου και κατάχρηση ανηλίκου σε ασέλγεια κατ’ εξακολούθηση. Εγκαλούσα πρώην αθλήτριά του.

Του επιβλήθηκε ποινή τεσσάρων ετών φυλάκισης με αναστολή, επιτήρηση και απαγόρευση προσέγγισης ή επικοινωνίας με την παθούσα . Για το αδίκημα της απόπειρας βιασμού κρίθηκε ομόφωνα αθώος.

Η διαδικασία που διήρκησε τρείς ημέρες ολοκληρώθηκε χθες και αφού είχαν αγορεύσει τόσο η πολιτική αγωγή (ο δικηγόρος Τάσος Ντούγκας) όσο και η υπεράσπιση του κατηγορούμενου , οι Μιχάλης Δημητρακόπουλος και Χριστ. Παλιογιώργος.

Αξίζει να σημειωθεί ότι -κατά τη διάρκεια της αγόρευσής της- η Εισαγγελέας της Λευκάδας πρότεινε την πλήρη αθώωση του κατηγορούμενου ο οποίος αμέσως μετά την ολοκλήρωση της δίκης άσκησε έφεση και θα δικαστεί σε δεύτερο βαθμό στο Αγρίνιο.

Δικαιωμένος δήλωσε στο lefkadapress ο δικηγόρος της αθλήτριας Αναστάσιος Ντούγκας ενώ ο Μιχάλης Δημητρακόπουλος επισήμανε ότι ασκήθηκε έφεση και ότι ο πελάτης του θα αθωωθεί σε δεύτερο βαθμό.

Η παθούσα μόλις άκουσε την ετυμηγορία του δικαστηρίου ανακουφισμένη έπεσε στην αγκαλιά των οικείων της ιδιαίτερα συγκινημένη, δηλώνοντας δικαιωμένη για την μάχη που έδωσε.

Οι δηλώσεις του Μιχάλη Δημητρακόπουλου:

Οι δηλώσεις του Τάσου Ντούγκα:

https://lefkadapress.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom