Πέμπτη 16 Ιουνίου 2022

Πανεπιστημιούπολη Ζωγράφου: Φεστιβάλ ΑΕΙ της ΚΝΕ 17 και 18 Ιούνη (το πρόγραμμα)


Με κεντρικό σύνθημα «Με το ΚΚΕ, στη σωστή πλευρά της Ιστορίας, για το Σοσιαλισμό!» το φετινό Φεστιβάλ έρχεται ακριβώς έναν μήνα μετά τη μεγάλη νίκη στις Φοιτητικές Εκλογές και την ανάδειξη της «Πανσπουδαστικής ΚΣ» σε πρώτη δύναμη πανελλαδικά.

Το διήμερο Παρασκευή 17 και Σάββατο 18 Ιούνη πραγματοποιείται το φετινό Φεστιβάλ ΑΕΙ της ΚΝΕ στην Αθήνα, στον γνώριμο χώρο της Πανεπιστημιούπολης, στου Ζωγράφου.

Το φετινό Φεστιβάλ έρχεται ακριβώς έναν μήνα μετά τη μεγάλη νίκη στις Φοιτητικές Εκλογές και την ανάδειξη της «Πανσπουδαστικής ΚΣ» σε πρώτη δύναμη πανελλαδικά με κεντρικό σύνθημα «Με το ΚΚΕ, στη σωστή πλευρά της Ιστορίας, για το Σοσιαλισμό!».

Ξεκίνησε η προετοιμασία του χώρου της Πανεπιστημιούπολης

Ξεκίνησαν σήμερα, Πέμπτη, το πρωί οι εργασίες για την προετοιμασία του Φοιτητικού Φεστιβάλ της ΚΝΕ με κεντρικό σύνθημα «Με το ΚΚΕ, στη σωστή πλευρά της Ιστορίας, για το Σοσιαλισμό!».

Από νωρίς το πρωί δεκάδες μέλη και φίλοι της ΚΝΕ με μεράκι, διαμορφώνουν το χώρο της Πανεπιστημιούπολης που θα αποτελέσει το σημείο για το αγωνιστικό ραντεβού χιλιάδων φοιτητών το επόμενο διήμερο.

Το πρόγραμμα έχει ως εξής:

Την Παρασκευή 17 Ιούνη

–19.30 Φοιτητικά συγκροτήματα

–20.30 Εκδήλωση – συζήτηση: «Πανσπουδαστική 1η δύναμη. Η επόμενη μέρα για το φοιτητικό κίνημα. Οι αγώνες ενάντια στον νέο νόμο-πλαίσιο και την πανεπιστημιακή αστυνομία».

Θα μιλήσουν: 
Παντελής Αρζόγλου, μέλος του ΚΣ της ΚΝΕ 
Αφροδίτη Κτενά, ΔΕΠ, μέλος του Τμήματος Παιδείας και Έρευνας της ΚΕ του ΚΚΕ 

–21.30 Hip Hop live με τους Demon Fox, Raibo και Rhyme Riot

–22.15 Stand up comedy με τον Αριστοτέλη Ρήγα

–23.00 Συναυλία με τον Δημήτρη Μυστακίδη

–1.00 Νησιώτικο Γλέντι

Το Σάββατο 18 Ιούνη

–19.30 Φοιτητικά συγκροτήματα

–21.00 Μεγάλη πολιτική συγκέντρωση 

Θα μιλήσει ο Νίκος Αμπατιέλος, Γραμματέας του ΚΣ της ΚΝΕ

–22.00 Συναυλία με τον Μίλτο Πασχαλίδη

–00.30 Λαϊκό Γλέντι

Επίσης στον χώρο του φεστιβάλ θα υπάρχει έκθεση βιβλίου με εκδόσεις της «Σύγχρονης εποχής», θεματικές εκθέσεις, τουρνουά σκάκι, Quiz ερωτήσεων, αθλητικές δραστηριότητες.

https://www.imerodromos.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom