Δευτέρα 9 Μαΐου 2022

Live επίδειξη δύναμης του Πούτιν με παρέλαση στην Κόκκινη Πλατείακαι, αγωνία για την Ουκρανία


Η Ημέρα της Νίκης της Σοβιετικής Ένωσης επί της Ναζιστικής Γερμανίας έχει μετατραπεί, εξαιτίας του Βλαντιμίρ Πούτιν, σε ημέρα της κρίσης και της αγωνίας για όσα πρόκειται να πει ο Ρώσος πρόεδρος για την Ουκρανία και τα σχέδιά του.

Θα ανακοινώσει μετά την επίδειξη δύναμης και την παρέλαση στην Κόκκινη Πλατεία τη… συντέλεια (όπως ανέφερε το Reuters), ανακοινώσει γενικευμένο πόλεμο ή μόνο την «νίκη» του στο Ντονμπάς;

Από νωρίς το πρωί της Δευτέρας (09.05.2022) τα πάντα ήταν έτοιμα στην Κόκκινη Πλατεία για τη μεγάλη στρατιωτική παρέλαση,η οποία γίνεται κάθε χρόνο στη θρυλική πλατεία της Μόσχας, μπροστά από το Κρεμλίνο και τον ναό του Αγίου Βασιλείου, αλλά φέτος εξαιτίας του πολέμου στην Ουκρανία και των όσων εκτιμάται ότι θα πει ο Βλαντιμίρ Πούτιν, αποκτά άλλη σημασία.

Ο Ρώσος πρόεδρος ανέβηκε στο βήμα λίγο αφού ξεκίνησε η παρέλαση στην Κόκκινη Πλατεία και επανέλαβε το αφήγημά του περί ρωσοφοβίας και για την επιθυμία της Ουκρανίας να αγοράσει πυρηνικά. 

Δείτε live όσα συμβαίνουν στην Κόκκινη Πλατεία:

Από την παρέλαση δεν θα μπορούσε να λείπει ο πατριάρχης Μόσχας και πασών των Ρωσιών, Κύριλλος, υπέρμαχος του πολέμου στην Ουκρανία άλλωστε αλλά και ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνου εδώ και χρόνια, Ντμίτρι Πεσκόφ.

https://www.newsit.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom